Gulvprøve Galaxy Beige

Beige
ART.NR: 654839
Galaxy er et ensfarget teppe med en deilig struktur som passer i alle typer hjem og miljøer. De vridde fibrene gir luggen liv og bevegelse. Denne strukturen gir liv til teppet, samtidig som den er svært enkel å vedlikeholde.
Vis mer
stk
Lager i butikk Velg butikk
Dette produktet kan bare kjøpes på nett
Kjøp på nett
Taste inn postnummer for leverings- og lagerinformasjon.
Søk etter postnummer

Gulvprøve Galaxy Beige

Galaxy er et ensfarget teppe med en deilig struktur som passer i alle typer hjem og miljøer. De vridde fibrene gir luggen liv og bevegelse. Denne strukturen gir liv til teppet, samtidig som den er svært enkel å vedlikeholde. Galaxy har et stilsikkert utvalg av farger, to moderne grå nyanser og to myke pastellfarger. Alle disse passer perfekt i skandinaviske hjem.

Materialet i luggen er av 100 % polypropylen. Polypropylen er en syntetisk fiber med lav absorpsjonsevne. Derfor setter ikke flekker seg like lett i luggen. Hvis du likevel får en flekk på teppet, er det enkelt å vaske den bort. Teppet kan legges på gulv med gulvvarme, og den er antistatisk.

Lugghøyde: 9 mm
Total høyde: 12 mm
Brannklasse: Efl = brannklassifisering flammehemmende
Lugg inn/ut: Gulvet leveres med luggen rullet innover

Legging

Tekstilgulv er lette å legge, og du får raskt et nytt og koselig rom. Gulvet under teppet må være flatt, rent og støvfritt. Rull ut teppet, og skjær det for å tilpasse formen. Tape med dobbeltsidig teppetape langs dørterskler, på noen steder langs kantene og på noen steder i midten.

Teppet er 4 meter bredt. Det er standardbredden hos de fleste teppeprodusenter. I rom der bredde på 4 meter ikke er tilstrekkelig, kan teppet skjøtes. Skjøten blir tilnærmet usynlig, og med litt planlegging kan den plasseres på et sted i rommet der den ikke er like synlig.

Vegg til vegg-tepper kan også hellimes med et spesiallim. Dette arbeidet bør utføres av en profesjonell teppelegger.

Vedlikehold

Støvsug teppet minst én gang i uken, helst med støvsuger med børstemunnstykke. Fjern flekker så raskt som mulig, slik at de ikke setter seg. Vask teppet en gang i året. Du kan leie tepperenser hos en butikk som selger gulvtepper.

Hvis uhellet er ute

Hvis det skjer et uhell, er det greit å vite hvordan du skal håndtere det. Derfor har vi noen praktiske tips og råd til hvordan du håndterer forskjellige typer flekker.
Les mer i Hvis uhellet er ute.

Teppene kan legges i kjellerrom med betonggulv, siden de er laget av 100 % syntetisk materiale som ikke kan mugne. Men de må ikke være våte over tid, siden egenskapene blir svekket. De må heller ikke brukes som gulv hvis rommet først og fremst brukes til oppbevaring.
Vis mer
Varemerke Fibertrone