Hagestoler

Kos deg i solen i hagestoler fra merker som Jarbo og Baltic Garden. Slapp av i en hammock, sol deg i en solstol eller kos deg med en piknik i hagen ved et komplett benkebord. Du kan handle billig og enkelt i vår nettbutikk, hvor du finner produkter fra Form Living, Eden Wood og Wiksbo.

Hvilke benkebord og benkesett passer best for deg?

Byggmax har mange alternativer å velge fra, slik at du kan finne det møbelet som passer best til din stil, din hage og ditt bruksområde. Benkebord finnes både for voksne og barn, og med eller uten ryggstø. Mange av benkesettene vi selger er produsert av trykkimpregnert tremateriale som gir super kvalitet og er både holdbare og bærekraftige. De varer lenge og det er et pluss med tanke på forbruksverdien og miljøaspektet. Dersom du passer på og tar vare på møbelet, kan benkebordet til og med stå ute året rundt. Du bestemmer selv.

Benkebordene er veldig sosiale og praktiske hagemøbler. Se for deg at du samler kompisgjengen før du skal på en konsert eller kamp, da er det hyggelig å kunne sitte samlet og prate før man skal videre. Eller hva med å ha et lite barneselskap i hagen med benkesett som er tilpasset barna, hvor de kan sitte å spise og drikke på hagestoler som passer deres høyde?

Bygg dine egne hagemøbler!

Vi kan også tilby råd og veiledning slik at du kan bygge dine egne benkebord og benkesett. Vi har lagt ut byggeprosjekt på nettsidene der vi gir steg-for-steg veiledning på hvordan du bygger dine egne møbler. Vi heier på deg og tror at du kan bygge mye mer enn du tror selv. Vi har for eksempel oppskriften på hvordan du kan bygge et langbord med benker der du kan samle familie og venner, det er bare å gå i gang. Og vi er her dersom du skulle trenge mer hjelp. Bare ta kontakt.

97 Produkter

 1. Menorca hengekøyeegg
  Kunstrotting / stål
  Menorca hengekøyeegg
  Pris fra
  2299   kr /stk
 2. BORD-BENKESETT 177CM
  Trykkimpregnert
  BORD-BENKESETT 177CM
  Pris fra
  1390   kr /stk
 3. Parkbenk 140 RKC
  1400x750x870mm
  Parkbenk 140 RKC
  2289   kr /stk
 4. Sofa Siesta PLUS
  Sofa Siesta PLUS
  4329   kr /stk

97 Produkter