Paviljong

En paviljong er en utrolig hyggelig uteplass i hagen der familien og venngjengen kan samles for lunsj, en kaffepause, middag eller forskjellige fester og sammenkomster. Paviljongen har tak som verner mot sol og regn, og noen modeller har vegger og dør som gir enda bedre beskyttelse mot været. Paviljongen er ikke vanskelig å bygge, det viktigste er å få opp den grunnleggende konstruksjonen og taket. Du har mange varianter å velge mellom. Hvilken går du for, den moderne stilen i aluminium, eller den mer romantiske og tradisjonelle stilen i tre?

Helårs paviljong

Når du bygger en paviljong får du ikke bare et ekstra uterom, du får også et bygg som beskytter mot været og du har anledning til å forlenge den herlige utetiden i hagen dersom du i tillegg installerer varme i paviljongen. Tenk deg så herlig det er å kunne sitte lenger ute på sommerkveldene og se fram mot flere hyggelige samlinger utover sensommeren og høsten. Kjøper du en paviljong til hagen din kan du alltid sitte ute, selv om det regner!

 

Partytelt

I stedet for å ha festen inne, kan du flytte den ut i hagen og invitere mange gjester. Du kan til og med sette opp flere partytelt. De er enkle å sette opp og ta ned, du kan til og med lagre dem og bruke dem igjen neste år. Du trenger ikke å tenke på at du ikke har plass nok inne, dere kan samles i hagen og bruke partyteltet til å kose dere og nyte hyggelige måltider sammen, enten det er morsomme barnebursdager eller sosiale måltider i lange og varme sommerkvelder. Du har alltid et alternativ dersom plassen er sparsommelig innendørs.

Ikke vent med å ta kontakt. Vi hjelper deg gjerne med tips om hvilke telt og paviljonger som passer best til ditt bruk og vi er alltid konkurransedyktige på pris.

38 Produkter

38 Produkter