Oppbevaringsbokser

Kjøp en praktisk oppbevaringboks eller puteboks til god pris hos Byggmax – både i butikk og på nett. Trenger du oppbevaringsbokser og annen hageoppbevaring? Da bør du ta en titt på sortimentet vårt! Oppbevaringsbokser utendørs gjør det enkelt å holde orden og beskytte tingene dine uten å måtte bære dem ut og inn. Oppbevaringsbokserne våre er naturligvis av god kvalitet, og du får dem alltid til gode priser.

Oppbevar puter, sykler og hageredskap

Oppbevaringsbokser passer ikke bare til puter og andre tekstiler til hagemøblene. De kan også brukes til oppbevaring av sykler, leker, hageredskap, flytevester og mange andre ting. Et vanlig spørsmål vi får er hvilken oppbevaringsboks som passer til puter. Det eneste du trenger å tenke på når du kjøper oppbevaringsboks, er å undersøke at putene passer i den.

Bygge oppbevaringsboks

Hos Byggmax finner du oppbevaringsbokser i robuste og slitesterke materialer. Hvis du vil bygge din egen oppbevaringsboks, har Byggmax treverket du trenger. En oppbevaringsboks av tre blir best når du bruker treverk av god kvalitet.

Kjøp rimelige oppbevaringsbokser hos Byggmax

Byggmax tilbyr rimelige oppbevaringsbokser i forskjellige størrelser, farger og materialer. Kjøp en puteboks for utendørs bruk hos Byggmax, og vær trygg på at du får et kvalitetsprodukt til den beste prisen.

Vis mer
Filter

6 Resultater

Sorter etter
Gop
Fra 13 536 55  kr Fra 14 249  kr
Plus
13 995  kr
270 skt skrue + 3 bits
159  kr
Gop
Fra 11 351 55  kr Fra 11 949  kr