Hekksaks Batteri 36 V HT 4055 AL-KO

Finnes i flere modeller
ART.NR: 687276908
Med denne kraftige, pålitelige og balanserte batteridrevne hekksaksen fra AL-KO får du enkelt perfekt trimmede små og store hekker. Det kraftige 36 V-batteriet med diamantslipte kniver gir et fint snitt på grener opp til 20 mm.
Vis mer
stk
stock
Lagerstatus Velg butikk
Dette produktet kan bare kjøpes på nett
delivery-truck
Kjøp på nett
Taste inn postnummer for leverings- og lagerinformasjon.
close
Søk etter postnummer

Hekksaks Batteri 36 V HT 4055 AL-KO

Med denne kraftige, pålitelige og balanserte batteridrevne hekksaksen fra AL-KO får du enkelt perfekt trimmede små og store hekker. Det kraftige 36 V-batteriet med diamantslipte kniver gir et fint snitt på grener opp til 20 mm. Støtbeskyttelsen foran på bladet gir ekstra beskyttelse hvis du treffer noe. Kjøp batteribeltet BBA 40 hvis du vil ha en lettere maskin å klippe med. Sverdbeskyttelsen kan skrus fast på veggen for enkel og praktisk oppbevaring. Denne maskinen er en del av batteriserien Energy flex, med samme 36 V og 4 eller 5 Ah batteri kan du velge å bruke samme batteri til en rekke andre hagemaskiner til ulike formål.

Tekniske data
Batteri: Litium-ion 36 V - 4 eller 5 Ah, Ladetid opptil: 4 Ah: 90 min, 5 Ah: 120 min, Klippelengde: 550 mm, Knivtype: Diamantslipt, Maks. grentykkelse: 20 mm, Vekt: uten batteri: 2,5 kg, med batteri: ca. 3,9 kg. Kan suppleres med batteribelte: Ja

Kraftig batteri power for hele hagen
Våre muskelbunter for den perfekt velstelte hagen Det store utvalget i batterifamilien AL-KO 36 V er det beste utgangspunktet for ambisiøse hobbygartnere som ser etter et bredt utvalg av maskiner med et kraftig batterisystem. Med fem gressklippere, en trimmer, en vertikalskjærer, en snøfreser, mange håndholdte maskiner og et multiverktøy med 4 forskjellige kroppsdeler, har batterifamilien AL-KO 36 V alt for hagen din. Din fordel: AAlle AL-KO 36 V maskiner drives av det samme batteri.

Hjertet i AL-KO 36 V-familien er det kraftige 36 V litium-ion-batteriet. Med en effekt på 144 Wh sørger det "lille" AL-KO 36 V-batteriet for trådløs og uanstrengt hagearbeid og en driftstid på opptil 120 minutter. Med det "store" batteriet med en effekt på 180 Wh kan du til og med jobbe opptil 140 minutter!

Med hekksakser fra AL-KO blir arbeidet med dine hekker mye lettere. De tilbyr elegant og funksjonell ergonomi, sparer deg for energi og nervøsitet når du arbeider med hekksaks. Den integrerte vateren hjelper deg å klippe hekken rett og jevn. I tillegg til sikkerhetskabelen gir den elektriske hekksaksen deg maksimal sikkerhet på arbeidsplassen. Enten en bensindrevet profesjonell maskin som "solo® by AL-KO" eller med elektrisk motor: En hekksaks fra oss er en pålitelig hagemaskin. Diamantslipt kniv sikrer muligheten for svært høy skjærestyrke, og med den integrerte vateren har maskinen svært gode skjæreresultater. Siden arbeid på hekken ofte foregår over hodet, har vi optimalt designet håndtakene på AL-KO hekksakser: De er justerbare og tillater interaksjon med avansert ergonomi av maskinen som gir lettere arbeid enn med en vanlig hekksaks.

Perfekt snitt og beskyttelse
Den konstant skarpe, diamantslipte kniven garanterer et rent snitt. Anslagsbeskyttelsen beskytter kniven ved klipping langs bakken og veggen, sliren kan samtidig brukes som veggfeste.

Helt i vater
Det integrerte vateret sørger for en jevn og vannrett klipp av hekken. Ujevnheter i klippingen kan dermed unngås.

Slank i form og funksjon
Enten det er klipping eller eller beskjæring - de diamantslipte og skarpe kniver på EnergyFlex hekksaks garanterer alltid et rent klipp. De ergonomiske betjeningselementene og den balanserte vektfordelingen tillater også uanstrengt arbeid i alle posisjoner, selv på høye hekker. Praktisk: beskyttende deksel fungerer også som veggbeslag.

Beste kvalitet
Høykvalitets plastskjold er ekstremt stabilt og robust og sørger for lang levetid for hekksaksen. Med optimal vektfordeling ligger hekksaksene alltid optimalt i hånden.

Komfort og sikkerhet ved arbeid med hekksaks
Avhengig av hvilken modell har vi forskjellige unike sikkerhetsfunksjoner som er laget for deg: Med vår unike AL-KO Safety-kabel har vi sørget for at du ikke klipper ledningen i to. Du er sikret mot utilsiktet start av hekksaksen fordi AL-KO-hekksakser har vår spesielle sikkerhetsmekanisme. Håndtakene på noen av AL-KO hekksakser kan justeres og tillate enklere arbeid enn med en tradisjonell hekksaks i kombinasjon med avansert ergonomi på maskinen. Utstyret avhenger av modell.

Andre gode argumenter for AL-KO hekksakser:
  • Diamantslipte kniver
  • Integrert vater
  • Kuttbeskyttelse
  • Girhus i aluminium
  • Merk: Fordelene avhenger av hver enkelt modell


Hekksakser fra AL-KO - en klasse for seg selv
Våre hekksakser overbeviser gjennom sine høyverdige kvalitetsmaterialer. De diamantslipte knivene (avhengig av modell) gir en perfekt trimmet hekk. Sikkerhetskabel og vater avrunder den totale pakken. Takket være en unik motor (bensindreven eller elektrisk) er det ingen grenser for bruksområdet. Sørg for hagearbeid på høyeste nivå med en hekksaks fra AL-KO. I vårt brede sortiment finner du et stort utvalg av forskjellige modeller – de helt riktige maskiner som oppfyller alle krav!

Vis mer
Varemerke AL-KO