Heldekkende Teppe Tivoli Lysebrunt

Finnes i flere størrelser
ART.NR: 653311
Vegg-til-vegg-teppe Tivoli med floss i polypropylen. Flossen er såkalt cut pile, noe som betyr at flossen er klippet i samme høyde under produksjonen.
Vis mer
Størrelse:
stk
stock
Lagerstatus Velg butikk
Dette produktet kan bare kjøpes på nett
delivery-truck
Kjøp på nett
Taste inn postnummer for leverings- og lagerinformasjon.
close
Søk etter postnummer

Heldekkende Teppe Tivoli Lysebrunt

Vegg-til-vegg-teppe Tivoli med floss i polypropylen. Flossen er såkalt cut pile, noe som betyr at flossen er klippet i samme høyde under produksjonen. Dette gjør teppet både tett og mykt. Teppet er ensfarget, men med sjatteringer som gir teppet liv og glans. Teppet er antistatisk behandlet og flammesikkert. Det kan legges på varmegulv og i kjeller ettersom teppet puster.

Tekstilgulv er moderne og slitesterkt. På hotell, teatre, kinoer og kontorer brukes fote tekstilgulv for å få en slitesterk, akustisk demping og et koselig miljø. Vegg til vegg-teppet gjør gulvet mykt og varmt å gå på med bare føtter. Tekstilgulv passer i de fleste rom, men unngå kjøkken, bad og området rett innenfor entreen.

Teppet er 4 m bredt med en flosshøyde på 10 mm. Dette er en standardbredde som de fleste teppeprodusenter holder seg til. I rom der det ikke er tilstrekkelig med 4 meter bredde kan du skjære til teppet. Skjøten blir nesten usynlig, men med litt planlegging kan skjøten legges i en del av rommet der den er mindre synlig. OBS! Se leggebeskrivelsen!

Tivoli er et skåret, ensfarget teppe med myk floss. Teppet passer ekstra godt til rom der man ønsker komfort, et moderne uttrykk og en varm, koselig følelse. Soverommet, TV-rommet, stuen eller hvorfor ikke i barnas lekehjørne
Lyddempning: Teppet Tivoli – alle farger – er blitt testet for lyddempende effekt, og man har kunnet fastslå at lydabsorberingen er 23 dB.

Legging

Tekstilgulv er enkle å legge og det er fort gjort å få et nytt og koselig rom. Gulvet under teppet skal være jevnt, rent og støvfritt. Rull ut teppet og skjær det til for å tilpasse formen. Tape med dobbelheftende teppetape langs terskler, på enkelte steder langs kantene og enkelte steder på midten.

Vedlikehold

Støvsug teppet minst en gang i uka, helst med en støvsuger med børstemunnstykke. Fjern flekker så raskt som mulig slik at de ikke fester seg. Vask teppet én gang i året. Du kan leie teppevaskemaskiner i teppebutikken.
Vis mer
Varemerke Fibertrone
Leverandørens artikkelnummer MAX001LB10