Hurtiglader 18 V C 60 AL-KO

0,85 kg, 43,6 cm
ART.NR: 687276922
Hurtiglader for AL-KOs Easy Flex 20 V-serie, egnet for både 2,5 og 5 Ah batterier. Den viser med et LED-lys når batteriet er fulladet.
Vis mer
stk
delivery-truck
Kun online
Taste inn postnummer for leverings- og lagerinformasjon.
close
Søk etter postnummer

Hurtiglader 18 V C 60 AL-KO

Hurtiglader for AL-KOs Easy Flex 20 V-serie, egnet for både 2,5 og 5 Ah batterier. Den viser med et LED-lys når batteriet er fulladet. Hvis du bruker og lader flere batterier, kan du håndtere hagearbeid i kontinuerlig drift.

Tekniske data
Ladetid ca. 30 minutter (2,5 Ah) og 55 minutter (5 Ah).

Fjærlett batterikraft for mer enn et dusin maskiner
God fornøyelse i hagen uten utslipp og ledninger! Easy Flex familien er i vekst og tilbyr allerede over et dusin enheter som kan betjenes med ett og samme batteri: Gressklippere, hekksakser, gresstrimmerer, stangsager, stanghekksakser, løvblåsere, fliserenser og mye mer. Batterimaskiner med en ting til felles: Med det lette AL-KO 18 V batteriet, er hagearbeid enkelt. Lett, stille og miljøvennlig: Med den trådløse AL-KO 18V Easy Flex batterifamilien, kan du utføre all vanlig hagearbeid uanstrengt og uten ledninger - og med en stor driftsradius. Høydepunkt: Batteriet kan byttes ut på kort tid, og du kan fortsette å jobbe med en annen enhet.

Alle AL-KO-batterier er Li-Ion-batterier med lang levetid og ingen minneeffekt. AL-KO 18 V Li-Ion batteri er tilgjengelig som et lite 2,5 Ah batteri med en vekt på kun 350 g eller som et stort 5 Ah batteri med en vekt på 650 g. I tillegg til den lave vekten imponerer batteriet med en kort ladetid på kun 50 minutter. Hvis batteriet er fulladet, kan du jobbe opptil 480 minutter avhengig av bruksområde og valg av maskin.

AL-KO tilbehør - originale deler - mange muligheter. Vi har et stort utvalg av tilbehør for alle verktøy til plenklipping, tilleggsutstyr for hagetraktorer, trådspoler ulike oljer og vårt motorservicesett. Med tilbehør og reservedeler fra AL-KO får du høy kvalitet og perfekte produkter som du kan bruke til å utvide dine AL-KO produkter med. Vi tilbyr for eksempel ekstra kniver for din gressklipper eller slåmaskin og passende reservedelspoler for plentrimmerne. Arbeidet med hagetraktoren din vil bli mer behagelig med forskjellig tilleggsutstyr, ramper, feiebørster, snøploger eller snøkjettinger. Hvis du trenger hjelp i letingen etter reservedeler til din gressklipper, kan du ta kontakt med oss, så hjelper vi deg gjerne.

Spesifikasjoner
  • Nettovekt (kg): 0,85 kg
  • Emballasjens lengde i cm: 43,6 cm
  • Fremdrift, type: Batteri
  • Kategori: Enkelt
  • Dimensjoner, bredde uten emballasje: 8,3 cm
  • Mål, høyde uten emballasje: 24,8 cm
  • Dimensjoner, lengde uten emballasje: 13,8 cm
  • Batteriserie: AL-KO 18 V
  • Antall batteriporter: 1 ST


Vis mer
Varemerke AL-KO