Dytteremse & Tilbehør

Dytteremse & tilbehør fra Byggmax. Raskt, enkelt og billig. Har du en dør eller et vindu som er godt isolert, men likevel forsvinner varmen ut? Hos oss finner du alt tilbehør du trenger for en bedre isolering.

Unngå å fyre for kråka

Det er mange boliger hvor man fyrer for kråka. Det skyldes ofte for dårlig isolering mellom vegg og dør/vindu. Enten du skal sette inn nytt eller etterisolere, klarer du det på egen hånd. Vil du ha en virkelig god isolering, kan du bruke en dytteremse eller fugeskum. Dette er isolasjon som du plasserer mellom veggen og det du monterer. Dytteremser legges inn ved hjelp av et flatt verktøy, samtidig er det viktig at det ikke blir brudd på remsen. Fugeskummet sprøyter en inn mellom dør - og vinduskarm, hvor det vil utvide seg. Hvilken av isoleringsmetodene du vil benytte er opp til deg. Ta gjerne kontakt om du trenger hjelp.

Få et varmere vindfang

Det er ikke til å komme fra at vindfang ofte kan være kalde. I en bolig kan vindfanget være det som fører til at andre strømsparende tiltak ikke vises på strømregningen. Det løser man enkelt med en godt isolert ytterdør og tilstrekkelig med isolasjon. Isolasjonen kan være en dytteremse, som er enkel å legge inn samtidig som du monterer døren. Her hos Byggmax finner du flere løsninger for isolering, og det til gunstige priser. Du vil raskt tjene inn kostnadene på strømmen. Har du varmetap i boligen fra gamle vinduer kan vi også tilby deg godt isolerte vinduer. Gjør boligen varmere med våre kvalitetsprodukter.

Dytteremse fra Byggmax gir god isolasjon av dører og vinduer

Ny dør eller nye vinduer? En dytteremse er utmerket til isoleringen. Du kan selv gjøre jobben, mens vi tilbyr deg gunstige priser.

Vis mer
Filter

7 Resultater

Sorter etter
Ursa
50X22mm, 15m
119  kr
Midun Basic
500ml
58 95  kr
Til pistolfugeskum
239  kr
Bison
Finnes i flere størrelser
Fra 2 899  kr
Bison
Svart, 0,02x20 m
259  kr
16mm, 1x6m
Fra 59 95  kr
Isolasionskniv
119  kr