Fuktsperre

Fuktsperre fra Byggmax. Raskt, enkelt og billig. Har du et byggeprosjekt på gang som krever isolasjon? Hos Byggmax får du fuktsperre, tape til fuktsperren, vindsperre og alt nødvendig utstyr til monteringen.

Isolering holder på varmen og reduserer strømregningen

I Norge er det ikke snakk om å ikke isolerer et hus. Isoleringen er helt nødvendig for å kunne holde huset varmt om vinteren. I tillegg vil det merkes på strømregningen når et hus er godt isolert. Å isolere er ikke spesielt vanskelig, dette er noe alle kan få til. Mellom inner- og yttervegg kommer blant annet en fuktsperre. Fuktsperrens funksjon er å hindre varm luft i å trenge gjennom veggen, kondensere i kontakt med kaldere luft og lage fuktskader. Fuktsperrene festes enkelt med stifter mellom innerveggen og isolasjonen. For best mulig resultat bør skjøter overlappe hverandre med 10-20 cm.

Fuktsperrer i slitesterk plast hindrer fuktskader

En fuktsperre er en viktig komponent for å hindre at konstruksjons-treverk råtner. I tillegg er den med på å gi boligen en høyere isoleringsverdi. Hos Byggmax får du fuktsperrer i slitesterk plast for langvarig beskyttelse. En spesiell tape som brukes for å tette skjøter mellom fuktsperrer garanterer 50 års lufttetting. Med andre ord trenger du ikke tenke på vedlikehold for å opprettholde god isolasjon. Ta en titt på vårt store utvalg av isolasjonsmaterialer. Vi har alt du trenger for at du skal lykkes med ditt byggeprosjekt. Hos oss får du også tips og råd dersom du behøver hjelp til noe.

Fuktsperre kjøper du enkelt og billig hos Byggmax

En fuktsperre fra Byggmax gir veggen langvarig beskyttelse mot fuktskader. Vi har flere varianter til gunstige priser. Hos oss er alle velkomne, både hobbysnekkere og proffer.

4 Produkter

 1. Fuktsperre
  0,2mm, 2,7x25m
  Fuktsperre
  Pris fra
  539   kr /stk
 2. Dampsperre tape Flex
  SP/Sitac-godkjent
  Dampsperre tape Flex
  Pris fra
  199   kr /stk
 3. Dampsperre tape
  50mmx25m
  Dampsperre tape
  Pris fra
  109   kr /stk
 4. Fuktsperre
  0,15mm, 2,6X15m
  Fuktsperre
  Pris fra
  299   kr /stk

4 Produkter