Skumplast

Skumplast fra Byggmax. Raskt, enkelt og billig. Vi kan tilby isoleringen du trenger i betongsåler, oppkjørsel eller mot kjellervegger. Du finner både cellplast og andre isolasjonplater til en gunstig pris, og med en utmerket kvalitet, her hos oss.

Beskytt mot frost

Frost i bakken kan gjøre skade på boligmaterialer, dekket på oppkjørsler og annet. Isolasjon legger vi for å forhindre dette. Skumplast kan også brukes til isolering av selve boligen om en ønsker det. Disse produktene kommer som plater og er virkelig enkle å legge på egen hånd. I en betongsåle legges platene på bakken og betongen over. I forkant av dette bør underlaget bestå av fiberduk med grus over. Det krever også litt forarbeid om en for eksempel skal bruke dem i oppkjørselen. Dette da platene skal under dekket du vil bruke. Vær oppmerksom på at det er forskjellige tykkelser på platene.

Isolasjon med kvalitet

Vi kan ikke bare tilby deg isolasjonsmaterialer av ypperlig kvalitet, men også annet du trenger. Det kan være for eksempel være installasjonsteknikk som skal ned i bakken før du støper betongsålen. Vi har også koblingsbokser og rør til å trekke ledninger før veggen du skal bygge lukkes helt. Produktene vi leverer er merket etter lambadaverdi-skalaen. Denne skalaen angir hvor godt isolasjonen holder på varmen. Desto lavere tall, desto bedre isoleringsevne. Er du usikker på hvilen skumplast du trenger er vi behjelpelig. Det gjelder både hva du skal velge, tips til hvordan du legger dem og eventuelt annet du trenger i tillegg.

Isoler mot kulde fra bakken med billig skumplast fra Byggmax

Skumplast til isolering ute og inne. Vi har det du trenger og til gunstige priser. Hobbysnekker eller proff? Vi leverer samme gode kvalitet til alle.

Vis mer
Filter

4 Resultater

Sorter etter
50x585x1185mm, BEWi Insulation Norway AS
fra 94 95  kr /stk
1200x600x30mm, UTGÅENDE
fra 17 95  kr
180mm, 48-pakn
fra 199  kr /stk
60mm,100-pakn
fra 79 95  kr /stk