Skumplast

Vi kan tilby isoleringen du trenger i betongsåler, oppkjørsel eller mot kjellervegger. Du finner cellplast såsom eps og xps, og andre isolasjonplater med en utmerket kvalitet og til en gunstig pris her hos oss.

Beskytt mot frost

Frost i bakken kan gjøre skade på boligmaterialer, dekket på oppkjørsler og annet. Isolasjon legger vi for å forhindre dette. Skumplast kan også brukes til isolering av selve boligen om en ønsker det. Eps og xps kommer som plater og er virkelig enkle å legge på egen hånd. I en betongsåle legges platene på bakken og betongen over. I forkant av dette bør underlaget bestå av fiberduk med grus over. Det krever også litt forarbeid om en for eksempel skal bruke dem i oppkjørselen. Dette da platene skal under dekket du vil bruke. Vær oppmerksom på at det er forskjellige tykkelser på platene.

Isolasjon med kvalitet

Vi kan ikke bare tilby deg eps og xps plater av ypperlig kvalitet, men også annet du trenger. Det kan være for eksempel være installasjonsteknikk som skal ned i bakken før du støper betongsålen. Vi har også koblingsbokser og rør til å trekke ledninger før veggen du skal bygge lukkes helt. Produktene vi leverer er merket etter lambadaverdi-skalaen. Denne skalaen angir hvor godt isolasjonen holder på varmen. Desto lavere tall, desto bedre isoleringsevne. Er du usikker på hvilken skumplast du trenger er vi behjelpelig. Det gjelder både hva du skal velge, tips til hvordan du legger dem og eventuelt annet du trenger i tillegg.

Isoler mot kulde fra bakken med billig skumplast fra Byggmax

Skumplast til isolering ute og inne. Vi har det du trenger og til gunstige priser. Hobbysnekker eller proff? Vi leverer samme gode kvalitet til alle.

Filter

2 Resultater

Sorter etter
Finnes i flere tykkelser
Fra 42 95  kr
115  kr