Vi trives i jobben

En jobb å trives i 

Gode utviklingsmuligheter – Vi tar vare på de engasjerte talentene våre og gir gode muligheter til utvikling sammen med oss til dem som handler i tråd med verdiene våre og som gjør en god jobb. 

 
Sterk entreprenørånd – Våre medarbeideres ansvar og initiativer utvikler Byggmax som selskap. Finner du en mulighet til en nyttig endring? Gjennomfør den! Ingenting er umulig. 

 
God helse og balanse i livet – For at du skal kunne prestere ditt beste i jobben ønsker vi å bidra til en sunn livsstil. Vi jobber også strukturelt for å redusere stressnivået i arbeidet. 

 
Verdistyrt kultur – Byggmax’ kultur gjennomsyrer alt vi gjør. Kulturen gir oss svaret på hvordan vi skal oppføre oss mot hverandre, kundene og leverandørene våre. Dessuten bidrar kulturen til at vi er mer nytenkende, har en flatere organisasjon og en større takhøyde. 

 
Teamaktiviteter og festligheter – Hvert år inviterer vi til sommerfest og julefest, og selvsagt også en og annen afterwork-sammenkomst. Hardt arbeid skal selvfølgelig belønnes, og fremgang skal feires. 

 
Pensjonssparing – Byggmax er selvsagt tilsluttet tariffavtale og praktiserer gjeldende pensjonsregler.