Utvikling og karriere

Karrieremuligheter 

Hos Byggmax har vi en intern mobilitet som vi er stolte over. Mange medarbeidere har gjort karriere innen selskapet – noen innen avdelingen sin, noen mellom forskjellige avdelinger, mens andre har gått fra å være medarbeider til å bli sjef. 

Dette ser vi som et tegn på at medarbeiderne våre gjerne blir værende og utvikler seg sammen med oss, noe som tyder på at vi har lykkes med å dyrke frem talenter. Her kan du for eksempel lese om Johan Quist, som begynte i avropsavdelingen og som i dag arbeider som kommersiell sjef. 


Utvikling hos Byggmax 

For de medarbeiderne som jobber i butikk finnes det en stor e-learning-pakke. E-learningen er tilpasset etter om du er butikkmedarbeider eller plassjef. Plassjefene fungerer også som coacher for å utvikle de ansatte innen salg og service. Plassjefene deltar også i ledertreningen i selskapet – en opplæringspakke som hjelper dem å lede engasjerte medarbeidere som skaper gode kundeopplevelser. 

Som medarbeider og leder på Servicekontoret er utviklingen tilpasset hver avdeling, for å garantere relevans og behov. Det som er felles, er introduksjonsopplæring og sjefsopplæring, for å gi alle en felles forståelse for blant annet oppdraget vårt, kulturen vår og verdiordene våre.