Kompostbeholder Jumbo 800 AL-KO

16 kg
ART.NR: 687276758
Ventilasjonsåpninger over hele overflaten fremskynder komposteringsprosessen. Tekniske data. Komposten er laget av resirkulert plast og har et volum på 800 L.
Vis mer
stk
stock
Lagerstatus Velg butikk
Dette produktet kan bare kjøpes på nett
delivery-truck
Kjøp på nett
Taste inn postnummer for leverings- og lagerinformasjon.
close
Søk etter postnummer

Kompostbeholder Jumbo 800 AL-KO

Ventilasjonsåpninger over hele overflaten fremskynder komposteringsprosessen.

Tekniske data
Komposten er laget av resirkulert plast og har et volum på 800 L. Den sekskantede AL-KO Jumbo 800 monteres raskt takket være plug-in-systemet. Den 16 kg tunge komposten har en grunnflate på 1250x1100 mm og en høyde på 1100 mm.

Til alle AL-KO hagemaskiner, bør du alltid bruke originale reservedeler og tilbehør, så er din maskin på beste vis alltid klar til å hjelpe deg med hagearbeidet. Vi gjør oppmerksom på AL-KO spesialoljer, de beskytter bevegelige deler i AL-KO hagemaskiner fra tidlig slitasje og forbedrer ytelsen. Det riktige vedlikehold sørger for lengre levetid for hagemaskinen din, og du vil nyte godt av den veldig lenge.

Originale reservedeler fra AL-KO til hagemaskiner
Ulike oljer i forskjellige beholdere, nye kniver for kompostkvern og drivkiler for AL-KO vedkløyvere er oppført under tilbehør for kompostkvern og vedkløyver. Opplev vårt brede utvalg av tilbehør for hagearbeid og gjør-det-selv-verktøy, og overbevis deg selv om den velprøvde AL-KO kvaliteten.

Spesifikasjoner
  • Varemerke: AL-KO
  • Nettovekt (kg): 16 kg
  • Dimensjonslengde boks cm: 65 cm


Vis mer
Varemerke AL-KO