Korkvinyl Eik Arcturus SPC Element 5,2mm

ART.NR: 651307
Korkvinyl Eik Arcturus er et vanntett og slitesterkt vinylgulv med stiv komposittkjerne og ett korkunderlag på 1,2 mm.
Vis mer
stk
Lager i butikk Velg butikk
Dette produktet kan bare kjøpes på nett
Kjøp på nett
Taste inn postnummer for leverings- og lagerinformasjon.
Søk etter postnummer

Korkvinyl Eik Arcturus SPC Element 5,2mm

Korkvinyl Eik Arcturus SPC Element 5,2 mm er et ftalatfritt vinylgulv med stiv SPC-kjerne (Stone Plastic Composite) og et integrert korklag på 1,2 mm. Det er et såkalt klikkgulv, og klikksystemet heter Corkloc.


Korkvinyl Eik Arcturus er produsert i Portugal, hvor majoriteten av korkeik i Europa dyrkes. Kork framstilles gjennom kontrollert håndhøvling av barken fra korkeiken. Når korkeiken har blitt 25 år gammel, kan barken skrelles av. Deretter kan barken fra samme korkeik fjernes ca. hvert niende år, uten at treet tar skade av det. Jo eldre treet er, desto finere og tettere blir korken. Korkeiken har en levetid på rundt 200 år. Det er korken fra yngre trær, dvs. under 50 år, som brukes til gulv og komposittmaterialer.
Kork er et unikt materiale som ikke bare er naturlig lyddempende og varmeisolerende, men også ekstremt slitesterkt og holdbart/bærekraftig. Dessuten vil du oppleve at det er mykt og behagelig å gå på et gulv med integrert korklag. Kork er økologisk og 100 % resirkulerbar.

Garanti

Gulvet leveres med 15 års garanti forutsatt at det legges på riktig måte, i tråd med monteringsanvisningene. Garantiperioden gjelder ved legging i private hjem, altså ikke ved legging i offentlige miljøer, kontorer o.l. der tilsvarende garantiperiode er 5 år. Korkvinyl Eik Arcturus har slitasjeklasse 32, som betyr at gulvet tåler både travle hjemmemiljøer og normaltrafikkerte offentlige miljøer, som kontorer og små butikker.
Det kan legges gulvvarme under korkvinylgulvet, men da må det legges aldersbestandig plast eller byggfolie som kompletterende gulvunderlag.

Vis mer
Varemerke Cortex
Leverandørens artikkelnummer 80002129