Kvist- og sperregrunning

1 L, til kvister, nikotin mm, løsemiddelbasert
Artikkelnummer: 188020
Vekt: 1.57
Midun Forseglingsmaling er en matt, hvit oljebasert sperremaling til bruk innendørs. Den sperrer effektivt gjennomslag av sot, nikotin, fett, vannskader og annen type smuss.
Velg butikk for å se lagerstatus
Sendes innen
1-3 hverdager
Klikk & hent
Fra
142   kr /stk
stk
Kvist- og sperregrunning
Alkydoljebasert sperremaling til innendørs bruk. Reduserer risikoen for gjennomslag av sot, nikotin, fett og andre typer smuss.
Reduserer til og med risikoen for kvistgjennomslag og kan brukes i stedet for kvistlakk. Kvistgjennomslag er et naturlig fenomen som kan oppstå etter en stund til tross for behandling. Kan overmales med alle malingstyper.
Ettersom malingen er fremstilt på isoparafin har den også fordelen av å være så godt som luktfri.
Forseglingsmalingen kan uten problem overmales med alle malingtyper. Dersom du ønsker en matt overflate kan naturligvis også male ferdig med Forseglingsmalingen.

Smarte malertipsForberedelser
Begynn alltid med å lese igjennom bruksanvisningen på malingsboksen, og husk på å være grundig helt fra starten. Godt verktøy og et godt forarbeid legger grunnlaget for et vellykket maleresultat. Ikke glem å beskytte og maskere alt som ikke skal males.
Rom- og overflatetemperaturen er viktig for et godt resultatet. Ikke mal hvis temperaturen er lavere enn 8 grader.
Underlaget skal være rent, tørt og fast. Skrap bort gammel løstsittende maling. Slip tidligere malte flater med sandpapir, vask med malervask og skyll med vann. La det tørke ordentlig før maling.

Maling


Det første strøket binder urenhetene, og de kan derfor tre frem i fargesjiktet. Ta et nytt strøk etter tidligst 16 timer. Det andre strøket gir en jevn, fin og ren overflate.

Etter malingen


Tørk av pensler og verktøy grundig før rengjøring med white-spirit. Lukk boksen etter bruk.

Ta hensyn til naturen vårIkke tøm ut maling i avløpet. Grunnen er at dette kompliserer renseprosessen i renseanlegget. Lever inn maling som er blitt til overs, tomme bokser og løsningsmiddel til miljøstasjonen/gjenvinningen i kommunen hvor du bor.
Lykke til med malejobben din!
Raske fakta
Antall kvm pr pakke 1
Leverandørens artikkelnummer 188020
Varemerke Midun