Laminatgulv Eik Alpine White 1-stav

AC4, 8mm, 2,06m2
Artikkelnummer: 651558
Vekt: 14.83
Eik Alpine White 1-stav er et 8 mm tykt laminatgulv som er enkelt å legge. Gulvet av høy kvalitet har et rustikt utseende med litt smalere bord på 160 mm. Avfasinger rundt bordene. Gulvet holder AC-klasse 4, noe som gjør det svært slitesterkt i rommene som brukes mest, i tillegg til trafikk i forretningslokaler, slik som f.eks. butikker og restauranter.
Tilgjengelig online
Frakt kan tilkomme
Sendes innen
5-10 hverdager
Klikk & hent
139   kr /m2
stk
Laminatgulv Eik Alpine White 1-stav
Dekorativt laminatgulv i bordformat med rustikt utseende og treådring som minner om bord fra en gammel eik. Gulvbordene med polert overflate og fasinger langs alle fire sidene, forsterker følelsen av et tregulv.
Gulvbordenes mål: 1286 x 194 x 8,0 mm. Garanti: 15 år.

Bestandighetsklasse

Gulvet holder AC-klasse 4, noe som gjør det svært slitesterkt i rommene som brukes mest, i tillegg til trafikk i forretningslokaler, slik som f.eks. butikker og restauranter.

Raskere gulvlegging med Megaloc

Gulvet er svært enkelt å legge takket være leggesystemet Megaloc. Med Megaloc går det opptil tre ganger raskere å legge gulvet sammenlignet med et tradisjonelt klikk-system. Gulvbordene har en smidig låsefunksjon som også gir beskyttelse mot fuktgjennomtrengning.

Gulvvarme

Gulvvarme kan legges under parketten, både elektrisk eller vannbåren. Varmen under gulvet varmer ikke bare kalde føtter om vinteren, men bidrar også til å redusere oppvarmingskostnadene for hele boligen.
Last ned mer informasjon
Raske fakta
Leverandørens artikkelnummer 31984
Gulvsystem Click
Refleksjonsevne 0.5
Gulv mønster 1-stav
Kvalitet AC4/32
imitation Eik
Varemerke Classen