Laminatgulv Eik Grey Vigo 1-stav

AC4, 8mm, 2,0m2
Artikkelnummer: 651541
Vekt: 16.03
Eik Grey Vigo 1-stav er et 8 mm tykt laminatgulv som er enkelt å legge. Gulvet holder AC-klasse 4, noe som gjør det svært slitesterkt i rommene som brukes mest, i tillegg til trafikk i forretningslokaler, slik som f.eks. butikker og restauranter.
Tilgjengelig online
Gratis
frakt
Sendes innen
5-10 hverdager
139   kr /m2
stk
Laminatgulv Eik Grey Vigo 1-stav
Gi rommet en moderne touch med dette unike laminatgulvet. Gulvet er hvitt tre i bordformat der du kan se treådringen. Gulvbordene har tydelige fasinger rundt alle kanter, noe som gir en flott finish og dybde i rommet. Egnet både i den moderne boligen og i det landlige interiøret.

Bestandighetsklasse

Gulvet holder AC-klasse 4, noe som gjør det svært slitesterkt i rommene som brukes mest, i tillegg til trafikk i forretningslokaler, slik som f.eks. butikker og restauranter. Gulvbordenes mål: 1286 x 194 x 8,0 mm

Raskere gulvlegging med Megaloc

Gulvet er svært enkelt å legge takket være leggesystemet Megaloc.. Med Megaloc går det opptil tre ganger raskere å legge gulvet sammenlignet med et tradisjonelt klikk-system. Gulvbordene har en smidig låsefunksjon som også gir beskyttelse mot fuktgjennomtrengning.

Gulvvarme

Gulvvarme kan legges under parketten, både elektrisk eller vannbåren. Varmen under gulvet varmer ikke bare kalde føtter om vinteren, men bidrar også til å redusere oppvarmingskostnadene for hele boligen.
Raske fakta
Leverandørens artikkelnummer 30121
Gulvsystem Click
Refleksjonsevne 0.5
Gulv mønster 1-stav
Kvalitet AC4/32
imitation Eik
Varemerke Classen