Laminatgulv Eik Nero XXL

8x241x2174 mm, AC4/32, klikkgulv Megaloc 2.0, 3,14 m2/pk, vannbestandig
ART.NR: 651568
Eik Nero XXL 1-stav er et 8 mm tykt laminatgulv som er enkelt å legge. De ekstra lange og brede bordene gjør at gulvleggingen går raskere og smidigere, noe som kan være en fordel ved legging i større rom.
Vis mer
stk
stock
Lagerstatus Velg butikk
Dette produktet kan bare kjøpes på nett
delivery-truck
Kjøp på nett
Taste inn postnummer for leverings- og lagerinformasjon.
close
Søk etter postnummer

Laminatgulv Eik Nero XXL

OBS! Leverandøren har gjennomført oppdateringer av tilsvarende gulv. Hvis du tidligere har gått til innkjøp av gulv i samme stil kan overflatene variere når det gjelder dekor og fargenyanser og klikksystemene går kanskje ikke sammen.
Gulv av høy kvalitet i rustikk, imitert eik. Eik Nero XXL 1-stav er et 8 mm tykt laminatgulv som er enkelt å legge. De ekstra lange og brede bordene gjør at gulvleggingen går raskere og smidigere, noe som kan være en fordel ved legging i større rom. Avfasinger rundt bordene.

Gulvbordenes mål: 2174 x 241 x 8,0 mm

Bestandighetsklasse

Gulvet holder AC-klasse 4, noe som gjør det svært slitesterkt i rommene som brukes mest, i tillegg til trafikk i forretningslokaler, slik som f.eks. i mindre butikker og restauranter.

Rask gulvlegging med klikksystem

Å legge klikkgulv går raskt og er enkelt å gjøre selv. Du legger sammen sporene i gulvbordene og klikker dem enkelt på plass. Gulvet kan legges rett på ditt opprinnelige gulv uten liming. Vi anbefaler å bruke gulvunderlag.

Gulvvarme

Gulvvarme kan legges under parketten, både elektrisk eller vannbåren. Varmen under gulvet varmer ikke bare kalde føtter om vinteren, men bidrar også til å redusere oppvarmingskostnadene for hele boligen.
Vis mer
Varemerke Classen
Leverandørens artikkelnummer 32923