Laminatgulv Eik Nero XXL

AC4, 8mm, 2,11m2
Artikkelnummer: 651568
Vekt: 13.12
Eik Nero XXL 1-stav er et 8 mm tykt laminatgulv som er enkelt å legge. De ekstra lange og brede bordene gjør at gulvleggingen går raskere og smidigere, noe som kan være en fordel ved legging i større rom.
Tilgjengelig online
Gratis
frakt
Sendes innen
5-10 hverdager
149   kr /m2
stk
Laminatgulv Eik Nero XXL
Gulv av høy kvalitet i rustikk, imitert eik. Eik Nero XXL 1-stav er et 8 mm tykt laminatgulv som er enkelt å legge. De ekstra lange og brede bordene gjør at gulvleggingen går raskere og smidigere, noe som kan være en fordel ved legging i større rom. Avfasinger rundt bordene.

Gulvbordenes mål: 2175 x 243 x 8,0 mm

Bestandighetsklasse

Gulvet holder AC-klasse 4, noe som gjør det svært slitesterkt i rommene som brukes mest, i tillegg til trafikk i forretningslokaler, slik som f.eks. i mindre butikker og restauranter.

Rask gulvlegging med klikksystem

Å legge klikkgulv går raskt og er enkelt å gjøre selv. Du legger sammen sporene i gulvbordene og klikker dem enkelt på plass. Gulvet kan legges rett på ditt opprinnelige gulv uten liming. Vi anbefaler å bruke gulvunderlag.

Gulvvarme

Gulvvarme kan legges under parketten, både elektrisk eller vannbåren. Varmen under gulvet varmer ikke bare kalde føtter om vinteren, men bidrar også til å redusere oppvarmingskostnadene for hele boligen.
Raske fakta
Leverandørens artikkelnummer 32923
Gulvsystem Click
Gulv mønster 1-stav
Kvalitet AC4/32
imitation Eik
Varemerke Classen