Laminatgulv Natural Honey Oak 8 mm Pergo

8x190x1200 mm, klikksystem PerfectFold™, AC4/32, vannbestandig, Pergo Perstorp
ART.NR: 651813
Laminatgulv Natural Honey Oak 8 mm er et ripe-og vannbestandig gulv med klassisk lengde på plankene fra gulvprodusenten Pergo. Gulvet har silkematt finish og en litt polert overflatestruktur som følger tremønsteret detaljert.
Vis mer
stk
stock
Lagerstatus Velg butikk
Dette produktet kan bare kjøpes på nett
delivery-truck
Kjøp på nett
Taste inn postnummer for leverings- og lagerinformasjon.
close
Søk etter postnummer

Laminatgulv Natural Honey Oak 8 mm Pergo

Laminatgulv Natural Honey Oak 8 mm er et vannbestandig gulv fra gulvprodusenten Pergo. Natural Honey Oak 8 mm inngår i Pergos Perstorp-serie. Gulvene i Perstorp-serien utmerker seg ved å være ripebestandige på grunn av den patenterte overflatebehandlingen TitanX™, og ved å være vannbestandige. Vannbestandigheten oppnås med Pergos Aquasafe-teknologi, som danner en forseglet overflate og hindrer at vann trenger ned i gulvet. Samtlige gulv i Pergos Perstorp-serie kommer uten avfasninger.

Slitestyrke

Gulvet har AC-klasse 4. Det gjør at det er svært slitesterkt og passer i hjemmets mest brukte rom og i offentlige lokaler med middels trafikk, for eksempel butikker og restauranter.

Legging og garanti

Gulvet leveres med 25 års garanti, forutsatt at det legges på riktig måte, i tråd med monteringsanvisningene. Garantiperioden gjelder for legging i privatboliger. Tilsvarende garantiperiode for offentlige miljøer er 5 år. Garantiperioden for vannbestandighet er 5 år. Det kan legges gulvvarme under gulvet, forutsatt at det er lagt et riktig gulvunderlag. Laminatgulv Natural Honey Oak 8 mm er svanemerket og EU Ecolabel-merket.
Vis mer
Varemerke Pergo