Laminatgulv Natural Honey Oak 8 mm Pergo

ART.NR: 651813
Laminatgulv Natural Honey Oak 8 mm er et ripe-og vannbestandig gulv med klassisk lengde på plankene fra gulvprodusenten Pergo. Gulvet har silkematt finish og en litt polert overflatestruktur som følger tremønsteret detaljert.
Vis mer
stk
Lager i butikk Velg butikk
Dette produktet kan bare kjøpes på nett
Kjøp på nett
Taste inn postnummer for leverings- og lagerinformasjon.
Søk etter postnummer

Laminatgulv Natural Honey Oak 8 mm Pergo

Laminatgulv Natural Honey Oak 8 mm er et vannbestandig gulv fra gulvprodusenten Pergo. Natural Honey Oak 8 mm inngår i Pergos Perstorp-serie. Gulvene i Perstorp-serien utmerker seg ved å være ripebestandige på grunn av den patenterte overflatebehandlingen TitanX™, og ved å være vannbestandige. Vannbestandigheten oppnås med Pergos Aquasafe-teknologi, som danner en forseglet overflate og hindrer at vann trenger ned i gulvet. Samtlige gulv i Pergos Perstorp-serie kommer uten avfasninger.

Slitestyrke

Gulvet har AC-klasse 4. Det gjør at det er svært slitesterkt og passer i hjemmets mest brukte rom og i offentlige lokaler med middels trafikk, for eksempel butikker og restauranter.

Legging og garanti

Gulvet leveres med 25 års garanti, forutsatt at det legges på riktig måte, i tråd med monteringsanvisningene. Garantiperioden gjelder for legging i privatboliger. Tilsvarende garantiperiode for offentlige miljøer er 5 år. Garantiperioden for vannbestandighet er 5 år. Det kan legges gulvvarme under gulvet, forutsatt at det er lagt et riktig gulvunderlag. Laminatgulv Natural Honey Oak 8 mm er svanemerket og EU Ecolabel-merket.
Vis mer
Varemerke Pergo
Leverandørens artikkelnummer L0352-04085