Løvblåser Batteri og Lövsug 36 V LBV 4090 AL-KO

Finnes i flere modeller
ART.NR: 687276911
Den batteridrevne løvblåseren AL-KO LBV 4090 med et kraftig 36 V litium-ion-batteri gir trådløs og problemfri drift. Den mobile enheten kan arbeide uten kabel, uten bensin og dermed også uten utslipp.
Vis mer
stk
delivery-truck
Kun online
Taste inn postnummer for leverings- og lagerinformasjon.
close
Søk etter postnummer

Løvblåser Batteri og Lövsug 36 V LBV 4090 AL-KO

Den batteridrevne løvblåseren AL-KO LBV 4090 med et kraftig 36 V litium-ion-batteri gir trådløs og problemfri drift. Den mobile enheten kan arbeide uten kabel, uten bensin og dermed også uten utslipp. Dysen kan enkelt demonteres, slik at løvblåseren kan oppbevares på en plassbesparende måte. Den batteridrevne løvblåseren arbeider med lufthastigheter mellom 115-250 km/t og en luftmengde på 350 m3/t. Luftmengden justeres trinnløst med en knapp som enkelt kan endres under drift. Dermed sikres optimal dosering av luftstrømmen under behandlingen. Med en vekt på bare 5,9 kg (med batteri) er det mulig å arbeide uten å bli sliten. Batterispenningen er 36 volt, noe som gir en arbeidstid på ca. 20 minutter avhengig av valg av batteri. Løvsugeren leveres komplett med oppsamler og hjul for best mulig arbeidskomfort. Det er enkelt å veksle mellom suging og blåsing. Praktisk skulderrem og justerbart støttehåndtak gjør det enkelt å skape best mulig ergonomi. Du kan supplere denne maskinen med et batteribelte BBA 40 for å gjøre håndteringen enda enklere. Denne maskinen er en del av Energy flex-batteriserien, og med samme 36 V, 4 eller 5 Ah batteri kan du velge å bruke det samme batteriet til en rekke andre hagemaskiner til ulike formål.

Tekniske data
Batteri: Litium-ion 36 V - 4 eller 5 Ah, Ladetid opp til: 4 Ah: 90 min, 5 Ah: 120 min, Blåsehastighet: 150-250 km/h. Luftmengde 350 m2/t, Luftmengderegulering: trinnløs, Vekt: uten batteri: 4,5 kg, med batteri: ca. 5,9 kg. Kan suppleres med batteribelte: Ja

Kraftig batteri power for hele hagen
Våre muskelbunter for den perfekt velstelte hagen Det store utvalget i batterifamilien AL-KO 36 V er det beste utgangspunktet for ambisiøse hobbygartnere som ser etter et bredt utvalg av maskiner med et kraftig batterisystem. Med fem gressklippere, en trimmer, en vertikalskjærer, en snøfreser, mange håndholdte maskiner og et multiverktøy med 4 forskjellige kroppsdeler, har batterifamilien AL-KO 36 V alt for hagen din. Din fordel: AAlle AL-KO 36 V maskiner drives av det samme batteri.

Hjertet i AL-KO 36 V-familien er det kraftige 36 V litium-ion-batteriet. Med en effekt på 144 Wh sørger det "lille" AL-KO 36 V-batteriet for trådløs og uanstrengt hagearbeid og en driftstid på opptil 120 minutter. Med det "store" batteriet med en effekt på 180 Wh kan du til og med jobbe opptil 140 minutter!

Blåser bort løv og planteavfall eller suger det vekk
Vi har 3 typer løvsugere og løvblåsere. En bensindrevet løvsuger med oppsamler, en kombinert modell med både suge- og blåsefunksjon, oppsamler- og kvernfunksjon og en modell med blåsefunksjon. Motorene i AL-KO løvblåsere er tilgjengelig som både bensin- og EnergyFlex-batterivariant, begge er reelle kraftstasjoner. Fjern løv og andre plantedeler fra oppkjørsel, fortau og plen på svært kort tid, restene samles til komposten eller i biobingen. Den store oppsamlingsposen er utstyrt med en glidelås, og gjør derfor tømmingen enklere. Spesielt om høsten, og for en stor hage, vil du sette pris på en løvblåser fra AL-KO som en hyggelig hagehjelper.

Unngå kosten
Den allsidige, fleksible og praktiske løvblåseren fra EnergyFlex-familien sørger for orden på gårdsplassen og i hagen. Luftstrømmen, som kan nå hastigheter opp til 250 km/t, kan enkelt reguleres ved hjelp av en bryter, og de to medfølgende tilbehørene gjør det også mulig å velge mellom en selektiv og flat arbeidsmetode. Sistnevnte kan også enkelt fjernes for enkel lagring.

2-i-1-funksjon
Når bladene faller fra trærne om høsten, bør løvblåsere og støvsugere være tilgjengelig. Både solo® by AL-KO 442 bensinløvsuger og AL-KO LBV 4090 batteriløvsuger kombinerer fordelene med begge enhetene til en.

Løvsugere og løvblåsere i forskjellige versjoner
Spesielt i vind og vær kan det være veldig kjedelig å sikre renslighet rundt huset og i hagen. Vi anbefaler derfor vår mobile bensinløvsuger, spesielt for store landområder. Det hjelper deg ikke bare optimalt med hagearbeidet, men gjør det også morsomt. I tillegg til de typiske bærbare løvsugerne og blåserne, har vi også mobile, som solo fra AL-KO 750 P. Denne løvsugeren med sin Briggs & Stratton-motor genererer 2,0 kW kraft. Med sine kulelagermonterte hjul kan du til og med bruke den på store, ufremkommelige eller bratte overflater med stor komfort. Motoren på løvsugeren vår er sterk og garanterer ekstremt høy sugekraft. Du kan fjerne blader og andre deler av planter fra bakken din på kort tid. Den integrerte kvernen findeler straks det sugede hageavfallet.

Vis mer
Varemerke AL-KO