LUFTAVFUKTER EMIL 10L EEESE

ART.NR: 6440045
Når det gjelder støynivået, skiller Emil seg ut. Med et lydnivå på bare 36 dB og den elegante designen passer Emil perfekt i mindre rom, grovkjøkken, gang og oppvarmet kjeller.
Vis mer
stk
Lager i butikk Velg butikk
Dette produktet kan bare kjøpes på nett
Kjøp på nett
Taste inn postnummer for leverings- og lagerinformasjon.
Søk etter postnummer

LUFTAVFUKTER EMIL 10L EEESE

Når det gjelder støynivået, skiller Emil seg ut. Med et lydnivå på bare 36 dB og den elegante designen passer Emil perfekt i mindre rom, grovkjøkken, gang og oppvarmet kjeller.

Emil er den minste og mest kompakte avfukteren fra eeese. Designen er både klassisk og elegant, slik at den diskret kan fjerne fuktighet fra oppvarmet kjeller og mindre rom. Emil har størrelse og kapasitet for en mindre stue på opptil 40 kvadratmeter. Denne avfukteren har en auto-modus som styrer luftfuktigheten i rommet og fjerner overflødig fuktighet under oppvarmingen.

Tørkefunksjon for klær – effektivt, bedre for miljøet og strømbesparende
I mange familier går tørketrommelen flere ganger i uka. Det sliter på klærne, bruker strøm og vann og er skadelig for miljøet. Derfor er denne avfukterens klestørkefunksjon svært populær. Den tørker familiens våte ytterplagg og klesvask på rekordtid. Med bare et klikk på displayet startes den praktiske tørkefunksjonen for klær. Siden strømforbruket er så lavt som 155 W, er denne avfukteren et rimeligere og smartere alternativ til tørketrommelen.

Avfukteren med den diskrete lyden
Med en vekt på bare 11,3 kilo er det enkelt å flytte avfukteren fra rom til rom. Avfukteren har et praktisk bærehåndtak som er en integrert del av designen. Emil kan stilles inn i to trinn, og i begge trinn er avfukterens lydnivå svært begrenset – 36 dB i trinn 1, og 40 dB i trinn 2. Derfor kan Emil brukes i stua – du vil bare høre avfukteren hvis du hører ekstra godt etter.

Lett innstilling av fuktighetsnivå
Emil har et smart LED-display med softkey, slik at du enkelt kan stille inn ønsket fuktighetsnivå. Emil slår seg av automatisk når fuktighetsnivået er oppnådd, og starter automatisk igjen når fuktighetsnivået overskrides. Filteret kan vaskes, og avfukteren har en automatisk avstengingsfunksjon når tanken må tømmes.

Mulighet for kontinuerlig drenering
Avfukteren har mulighet for kontinuerlig drenering, slik at du kan koble den direkte til avløpet via en slange. Da slipper du å bekymre deg for at den må tømmes.

Svært lavt effektforbruk
Med den praktiske tidsurfunksjonen kan du styre når avfukteren er aktiv. Avfukterne har lavt strømforbruk på 155 W. Det er svært lavt for en avfukter som har kapasitet på 10 liter per dag. Temperaturen og luftfuktigheten i rommet er svært viktige faktorer for hvor mange liter fuktighet som håndteres i løpet av dagen.

Emils spesielle talenter
- Automatisk avfukting
- Tørkemodus for klær
- LED-display med softkey
- Automatisk omstartsfunksjon
- Automatisk avstengning når vannbeholderen er full
- Vaskbart luftfilter
- Mulighet for kontinuerlig drenering (slange medfølger ikke)

Vis mer
Varemerke Swim & Fun
Leverandørens artikkelnummer 2508