Luftvalse til Vertikalskjærer Basic Care 32.4 E AL-KO

ART.NR: 687277001
Komplett gressluftingsvalse til 32.4 E BASIC.
Vis mer
stk
delivery-truck
Kun online
Taste inn postnummer for leverings- og lagerinformasjon.
close
Søk etter postnummer

Luftvalse til Vertikalskjærer Basic Care 32.4 E AL-KO

Komplett gressluftingsvalse til 32.4 E BASIC.

Tekniske data
F. 32.4 E Basic Care

Frisk luft for plenen din
I tillegg til gjødsling bør plenen alltid luftes om våren og høsten for å få luft ned til gressrøttene, og dermed skapes grobunn til nytt liv. Stålknivene til vertikalskjæreren trenger inn i torven, og fjerner grundig plenfilt, mose og planterester. Etter vertikalskjæringen skal den bearbeidede flaten gjødsles, ettersåes og grundig vannes. Disse omsorgstiltakene bedrer både næringsopptak og vanning, og som et resultat fremmes gressveksten. De kraftige elektriske og bensindrevne vertikalskjærere vil hjelpe deg med en effektiv foryngelseskur av din plen.

Alltid riktig arbeidsdybde
Med kun et håndgrep, kan arbeidsdybden settes til ett av fem nivåer. Viktig, fordi knivene ved vertikalskjæring for eksempel bare bør berøre bakken, for ikke å bli slitt unødvendig fort og ikke for å skade gressrøttene.

Motorventilasjon
De store ventilasjonsåpningene er integrert i utformingen av skjoldet og sørger for effektiv ventilasjon av motoren.

Enkel, kompakt oppbevaring
Takket være 2 kvikkgrep kan vertikalskjæreren raskt og enkelt klappes sammen, dermed er den lett å transportere og oppbevare.

Valsebytte
Valsene kan skiftes raskt og enkelt uten verktøy ved hjelp av en riflet skrue. En visuell sikkerhetsindikator viser om valsen er riktig montert.

Hva betyr egentlig vertikalskjæring?
En vertikalskjærer har en knivvalse med 3-graderte stålkniver. Disse trenger inn i torven og fjerner plenfilt, mose og planterester. Dette kan sammenlignes med en fast rake som trenger et lite stykke ned i jorden og tar med noe av det uønskede gress og mose opp ved å trekke det ut. For små områder kan denne fremgangsmåte anvendes, men i store områder anbefales en motorisert utgave av vertikalskjæreren. Uansett hvilken maskine du bruker, er det viktig å fjerne døde planterrester etter vinteren, fordi de tar lys og luft fra gresset. Husk at kun tørr og nyklipt plen bør vertikalskjæres.

Vis mer
Varemerke AL-KO