Glassfiberstrie & Strielim

Glassfiberstrie & strielim fra Byggmax. Raskt, enkelt og billig. Lei av de gamle veggene og ønsker en fornying? Glassfiberstrie er et utmerket alternativ og passer i alle rom. Strie og strielim finner du hos oss.

Nytt rom på 1 - 2 - 3

Glassfiberstrie er en enkel, men genial måte å få nye vegger på. Det er til og med mulig å legge den på malte vegger, tapetserte og pussede flater samt gipsvegger. I forkant er det dog et par ting som må gjøres. Flaten skal være ren og spiker/skruer tas bort. Fjern også alle deksler til stikkontakter, lister og annet. Forarbeidet en må gjøre varierer alt etter hva som opprinnelig er på veggen. Ta gjerne kontakt om du trenger noen råd om dette. Vi vil anbefale å bruke utstyr tilpasset legging av tapet. Det gjør jobben enklere samtidig som sluttresultatet blir bedre om du bruker tapetsett.

Dekorativt og praktiskt

Fordelene med glassfiberstrie i forhold til vanlig tapet er flere. Du kan male med den fargen du vil og det holder som regel med ett strøk. Den kan lett fjernes etter at den er klistret på. Den kan brukes i alle rom, selv på badet. På badet trenger veggene noe mer forarbeid, enn i andre rom, før du legger strien. I forkant må veggene smøres med membran. Denne gjør veggene mer motstandsdyktige mot fukt. Det skal også brukes en annen type tapetlim, våtromslim. Det er også best å male strien med våtromsmaling. Striene vi leverer er slitesterke og har et flammesikkert topplag. Upåklagelig kvalitet, men til en rimelig pris.

Glassfiberstrie & strielim til ditt innendørsprosjekt finner du hos Byggmax

Vi tilbyr glassfiberstrie og tilbehør til gunstige priser. Vi hjelper deg med tips og råd om du ønsker det, også for malingen eller forarbeidet.

11 Produkter

 1. Veggfornyer Nyans Cover
  0,6x10m
  Veggfornyer Nyans Cover
  Pris fra
  275   kr /st
 2. Glassfilt grunnet
  1x25m, 80g
  Glassfilt grunnet
  Pris fra
  375   kr /stk
 3. Glassfilt ugrunnet
  1x25m, 40g
  Glassfilt ugrunnet
  Pris fra
  188   kr /stk
 4. Malerfilt 2500x100cm
  Fleece, grå
  Malerfilt 2500x100cm
  Pris fra
  229   kr /stk
 5. Glassfiberstrie finstruktur
  1x25m, 100g
  Glassfiberstrie finstruktur
  Pris fra
  499   kr /stk
 6. Tapetsett
  4 deler
  Tapetsett
  Pris fra
  79   kr /st
 7. Glassfiberstrie fiskeben
  1x25m, 135g
  Glassfiberstrie fiskeben
  Pris fra
  579   kr /stk
 8. Glassfiberstrie lavstruktur
  1x25m, 95g
  Glassfiberstrie lavstruktur
  Pris fra
  469   kr /st
 9. Glassfiberstrie lim
  5L
  Glassfiberstrie lim
  Pris fra
  98 95 kr /stk
 10. Våtromslim
  5L
  Våtromslim
  Pris fra
  179   kr /st

11 Produkter