Glassfiberstrie & Strielim

Lei av de gamle veggene og ønsker en fornying? Glassfiberstrie er et utmerket alternativ og passer i alle rom. Strie og strielim finner du hos oss.

Nytt rom på 1 - 2 - 3

Glassfiberstrie er en enkel, men genial måte å få nye vegger på. Det er til og med mulig å legge den på malte vegger, tapetserte og pussede flater samt gipsvegger. I forkant er det dog et par ting som må gjøres. Flaten skal være ren og spiker/skruer tas bort. Fjern også alle deksler til stikkontakter, lister og annet. Forarbeidet en må gjøre varierer alt etter hva som opprinnelig er på veggen. Ta gjerne kontakt om du trenger noen råd om dette. Vi vil anbefale å bruke utstyr tilpasset legging av tapet. Det gjør jobben enklere samtidig som sluttresultatet blir bedre om du bruker tapetsett.

Dekorativt og praktiskt

Fordelene med glassfiberstrie i forhold til vanlig tapet er flere. Du kan male med den fargen du vil og det holder som regel med ett strøk. Den kan lett fjernes etter at den er klistret på. Den kan brukes i alle rom, selv på badet. På badet trenger veggene noe mer forarbeid, enn i andre rom, før du legger strien. I forkant må veggene smøres med membran. Denne gjør veggene mer motstandsdyktige mot fukt. Det skal også brukes en annen type tapetlim, våtromslim. Det er også best å male strien med våtromsmaling. Striene vi leverer er slitesterke og har et flammesikkert topplag. Upåklagelig kvalitet, men til en rimelig pris.

Glassfiberstrie & strielim til ditt innendørsprosjekt finner du hos Byggmax

Vi tilbyr glassfiberstrie og tilbehør til gunstige priser. Vi hjelper deg med tips og råd om du ønsker det, også for malingen eller forarbeidet.

Filter

9 Resultater

Sorter etter
349  kr
1x25m
469  kr
159  kr
Preiss-Daimler
300  kr
1 500x0,03 mm x 25 m
79 95  kr
-
89 95  kr
109  kr
219  kr