Pensler

For de fleste typer oppussingsprosjekter der du skal male, er pensler nødvendig. Leter du etter pensler til forskjellige prosjekter? Hos Byggmax finner du pensler i ulike utførelser til ditt hjemmeprosjekt.

Pensler for alle prosjekter

Når du pusser opp, kan det være greit å ha et lite lager av malertilbehør hjemme. Hos oss på Byggmax finner du pensler til alle slags maleprosjekter, store som små. For eksempel har vi runde pensler, vinkelpensler, lakkpensler og fasadepensler, velg den som passer akkurat ditt prosjekt. Jobben blir også mye enklere om du har riktig pensel til rett type jobb. Velg en pensel til et bestemt formål, eller hvorfor ikke kjøpe en av våre pensler som kan håndtere de fleste utfordringene? Hos oss på Byggmax kan du også kjøpe innendørs maling til maleprosjektet ditt.

Velpleide pensler varer lenger

Det lønner seg alltid å ta vare på penslene sine. En pensel som rengjøres grundig etter bruk og oppbevares på en god måte varer i årevis. Legg børsten i en plastpose og bind tett rundt skaftet, så kan du ta en pause uten å rengjøre malingsredskapen. Oppbevar pensler i en boks med busten vendt opp, slik at busten ikke spriker og penselen kan brukes lenger. Hos Byggmax finner du også maletilbehør som fugepinner, malingsomrørere, malingsskraper, rullehåndtak og trau. Med riktig maleutstyr blir det både enklere og morsommere å male, enten det er en vegg innendørs eller en fasade utendørs.

Kjøp pensler hos Byggmax

Velkommen til din nærmeste Byggmax-butikk eller gå på nettet for å se hele vårt utvalg av pensler til maleprosjektet ditt. Ved hjelp av vårt gjør-det-selv-prosjekt maling innendørs, kan du se hvordan andre har gjort det når de malte innendørs.

Vis mer
Filter

56 Resultater

Sorter etter
EasyPad
399  kr
Jordan
35, 50, 70, 120 mm
Fra 129  kr
Jordan
205  kr
Midun Basic
24 95  kr
Jordan
150  kr
Midun Basic
69 95  kr
Jordan
35, 50 mm
Fra 159  kr
Jordan
165  kr
Jordan
245  kr
Absolutt, 1l
89 95  kr
Midun
99 95  kr
Midun Basic
35 95  kr
Jordan
199  kr
Jordan
249  kr
Midun Basic
34 95  kr
Jordan
155  kr
Midun Basic
29 95  kr
Jordan
98 95  kr
Jordan
199  kr
Jordan
309  kr