Oppbevaring

Garderober med gode muligheter for oppbevaring er alltid greit å ha. Hos Byggmax finner du et bredt utvalg av produkter som kan komme til nytte om du ønsker å utforme din egen garderobe, eller om du vil kjøpe en ferdigstilt garderobe. Hos oss er det raskt, enkelt og billig å handle din neste garderobe.

 

Et bredt utvalg garderobeløsninger

En garderobe med god plass og riktig utforming kan være vanskelig å finne. Her hos Byggmax finner du materialer og produkter så du selv kan utforme og lage din egne unike garderobe spesielt tilpasset dine behov for oppbevaring. Vi tilbyr et bredt utvalg av skyvedører i ulike farger og mål, ulike hylleløsninger og andre ting som er nødvendig for å sette sammen garderober. Vi selger også ferdigstilte garderobeløsninger med gode muligheter for oppbevaring for de som måtte ønske det. Skyvedørene finnes i ulike materialer som for eksempel glass, speil, melamin, aluminium med mer. Her skal det finnes gode garderobeløsninger for de fleste!


Fordeler og pleie av garderobeløsningen

Det finnes flere fordeler med utforming av egen garderobeløsning. Du kan utforme garderoben akkurat slik som du vil ha den. Det finnes uendelige muligheter - garderobe under skråtak og egne valg av skyvedører for garderobeskap er noen av valgmulighetene du har. Du bestemmer materialet og hvordan det skal se ut. Vi er her for å hjelpe deg med resten.

 

Oppgradere garasjen en gang for alle!

Hyller kan brukes til så mangt, men mest til å få mer bruksrom. Vi har flere typer treverk du kan bygge hyller ut av og på Byggmax kan vi hjelpe deg med hvordan.
En hylle kan hjelpe deg med vinterutstyret som står i hjørnet eller en hylle for hageredskaper. Vi har også et bredt utvalg bokser med lokk som du kan bruke for å oppbevare tingene du ikke bruker så ofte. 

 

Velkommen til en hyggelig handel hos Byggmax!

Byggmax har bred erfaring med garderobe- og oppbevaringsløsninger og om ønskelig får du selvfølgelig hjelp av en av våre ansatte. I tillegg tilbyr vi et bredt utvalg av produkter til garderobe og oppbevaring til billige priser. Hos oss er alle velkomne!

 1. Skyvedør Mirror London
  2-4 dører
  -20% Tom 11/07
  Skyvedør Mirror London
  Org. pris 6095   kr Du sparer 1219   kr Ekstrapris 4876   kr /stk
 2. Skyvedør Low London
  2-4 dører
  -20% Tom 11/07
  Skyvedør Low London
  Org. pris 4355   kr Du sparer 871   kr Ekstrapris 3484   kr /stk
 3. Skyvedør White/Grey + Mirror London
  2-4 dører
  -20% Tom 11/07
  Skyvedør White/Grey + Mirror London
  Org. pris 5525   kr Du sparer 1105   kr Ekstrapris 4420   kr /stk
 4. Skyvedør Front White/Slate Grey London
  2-4 dører
  -20% Tom 11/07
  Skyvedør Front White/Slate Grey London
  Org. pris 4945   kr Du sparer 989   kr Ekstrapris 3956   kr /stk
 5. Flyttekasse
  560x330x406 mm
  Flyttekasse
  Pris fra
  24 95 kr /stk