Parkettgulv Ek 1-stav Svalbard Sublime Pergo

PerfectFold 3.0, Stay Clean Technology, extra mattlackad, 1,936m2/pkt
Artikkelnummer: 651808
Vekt: 20
Parkettgulv Svalbard Sublime 1-stavs er et lyst tregulv med rustikk sjarm
Tilgjengelig Bestillingsvare
Frakt kan tilkomme
Sendes innen
2-5 hverdager
799   kr /m2
stk
Parkettgulv Ek 1-stav Svalbard Sublime Pergo
Parkettgulv Svalbard Sublime 1-stavs er et lyst tregulv med rustikk sjarm. Svalbard-bordene er både lange og brede, med fine, store kvister og sprekker. Dette gulvet bør du velge hvis du vil gi rommet et livlig preg med farge og struktur. Dette gulvet er perfekt for alle hjem!

Med sitt opphav i den svenske bedriften Perstorp AB er Pergo i dag over hele verden nærmest synonymt med slitesterke laminatgulv av høy kvalitet. I tillegg til å ha oppfunnet det moderne laminatgulvet sitter man også på en rekke patenterte innovasjoner, slik som TitanX, overflatelaget som gjør det praktisk talt umulig å slite ut et Pergo-gulv samt PerfectFold, en leggeteknikk som drastisk reduserer leggetiden.

Etter i nesten et halvt århundre å ha oppfunnet og utviklet kunstformen rundt laminatgulv bega Pergo for et par år tilbake seg også inn på markedene for tre- og vinylgulv, der man raskt gjorde seg til et respektert og etablert navn. Alt i alt tilbyr Pergo gulv som alle motstår hverdagens slitasje og utfordringer, men som også står imot tidens tann.

Merk at dette gulvet har fått en oppdatert tykkelse, dvs. 13 mm i stedet for tidligere 14 mm.
OBS: Merk at gulv med en tykkelse på 14 mm ikke kan legges sammen med gulv med en oppdatert tykkelse på 13 mm. Hvis man derfor tidligere har kjøpt gulvet med tykkelsen 14 mm, kan man ikke utføre kompletteringskjøp med den nye tykkelsen.
Raske fakta
Varemerke Pergo