Parkettgulv Eik 4-stav Hvitlakket 14mm Barlinek

Klikkgulv, Mattlakkert, 3,18m2/pkt
Artikkelnummer: 13487
Vekt: 26.1
Gulvet krever et minimum av vedlikehold. Om du er ute etter et gulv med en unik glans som bidrar til en harmonisk følelse i rommet, er hvitlakkert eik et godt alternativ.
Velg butikk for å se lagerstatus
Sendes innen
2-5 hverdager
Klikk & hent
Fra
249   kr /m2
st
Parkettgulv Eik 4-stav Hvitlakket 14mm Barlinek

Sortering

Er du ute etter et gulv med en unik glans som bidrar til en harmonisk følelse i rommet? Da er dette hvitlakkerte eikegulvet et godt alternativ! Gulvet har et levende utseende med naturlige farger og nyanser.

Moderne klikksystemer

Alle gulv fra Barlinek er utstyrt med et moderne låsesystem for å gjøre leggingen av parkettgulvet så smidig som mulig. Alle gulvene har det samme klikksystemet på langsiden av planken. Dette kalles for Barclick, noe som innebærer en rask og enkel legging av treplankene. Gulvet kan brukes så snart leggingen er ferdig, og systemet gir sterke og holdbare skjøter mellom bordene. Det går dessuten an å montere gulvet flytende, dvs. helt uten lim. Gulvet kan også monteres over varmekabler uten problemer, men da må du huske et egnet gulvunderlag!
For dette gulvet er også kortsiden belagt med et klikksystem av Barclick, noe som innebærer at et gulvleggingssett er nødvendig for å gjøre monteringsprosessen enklere og oppnå best mulig resultat! Glem heller ikke andre egnede leggeverktøy – for eksempel sag, kile og slagkloss.

Gulvvarme

Gulvvarme kan legges under parketten, både elektrisk og vannbåren. Varmen under gulvet varmer ikke bare kalde føtter om vinteren, men bidrar også til å senke oppvarmingskostnadene i hele boligen.

Lakk og sliping

Slitesjiktets tykkelse: 2,5 mm.
Sliping: Slitesjiktet kan slipes 1–2 ganger avhengig av gulvets slitasje og mulige skader. Slipingen bør utføres av en fagperson. Husk at gulvet ikke er gjennomlakkert.
Raske fakta
Leverandørens artikkelnummer 13487
Garantiinformasjon 5 år
Varemerke Barlinek