Parkettgulv Eik 1-stav Nebraska 155mm Barlinek

Klikkgulv 5Gc, Mattlakkert, 2,38m2/pkt
Artikkelnummer: 134114
Vekt: 19.5
Dette parkettgulvet i EIK er bygd opp av 3 lag av ekte tre og gir en rustikk følelse.
Velg butikk for å se lagerstatus
Sendes innen
2-5 hverdager
Klikk & hent
Fra
369   kr /m2
stk
Parkettgulv Eik 1-stav Nebraska 155mm Barlinek

Sortering

Dette parkettgulvet i EIK er bygd opp av 3 lag av ekte tre og gir en rustikk følelse. Gulvet er et klikkgulv der gulvbordene enkelt klikkes inn i hverandres skjøter og danner et flytende, enhetlig gulv. Gulvet har varierende åremønstre med et levende utseende og naturlige og livfulle fargenyanser. Større, sunne kvister kan forekomme. På børstede overflater er små rifter i tre og i reparasjoner mulig.

Moderne klikksystemer

Alle gulv fra Barlinek er utstyrt med et moderne låsesystem for å gjøre leggingen av parkettgulvet så smidig som mulig. Alle gulvene har det samme klikksystemet på langsiden av planken. Dette kalles for Barclick, noe som innebærer en rask og enkel legging av treplankene. Gulvet kan brukes så snart leggingen er ferdig, og systemet gir sterke og holdbare skjøter mellom bordene. Det går dessuten an å montere gulvet flytende, dvs. helt uten lim. Gulvet kan også monteres over varmekabler uten problemer, men da må du huske et egnet gulvunderlag!
På kortsiden av treplanken brukes et annet klikksystem, Barlock 5Gc. Dette systemet gir 25 % raskere leggingstid enn ved bruk av andre klikksystemer og holder også risikoen for skader ved montering eller demontering på et minimum. Klikksystemet 5C er utviklet av det svenske selskapet Välinge og medfører at man ikke trenger noe gulvleggingssett. Glem likevel ikke egnede leggeverktøy – for eksempel sag, kile og slagkloss.

Gulvvarme

Gulvvarme kan legges under parketten, både elektrisk og vannbåren. Varmen under gulvet varmer ikke bare kalde føtter om vinteren, men bidrar også til å senke oppvarmingskostnadene i hele boligen.

Lakk og sliping

Slitesjiktets tykkelse: 2,5 mm.
Lakkens slitestyrke: > 3000 runder (Taber-test med fallende sand)
Sliping: Slitesjiktet kan slipes 1-2 ganger avhengig av gulvets slitasje og mulige skader. Slipingen bør utføres av en fagperson. Husk at gulvet ikke er gjennomlakkert.
Raske fakta
Antall kvm pr pakke 2.38
Varemerke Barlinek