Parkettgulv Eik 1-stav Vintage Porto 180mm Barlinek

ART.NR: 650512
Parkettgulv med en naturolje og børstet flate med fasede kanter i brun rustikk nyanse.
Vis mer
stk
Lager i butikk Velg butikk
Dette produktet kan bare kjøpes på nett
Kjøp på nett
Taste inn postnummer for leverings- og lagerinformasjon.
Søk etter postnummer

Parkettgulv Eik 1-stav Vintage Porto 180mm Barlinek

Sortering

Parkettgulv med en naturoljet og børstet overflate med fasede kanter i en brun, rustikk nyanse. Plankene får med sin børstede overflate en naturlig overflatestruktur og oppleves ofte som litt varmere å gå på. Børstede gulv er in og passer med sitt rustikke uttrykk bra i eldre leiligheter og hus. Fasede kanter markerer hvert bord på en diskré, men tydelig måte og gir rommet en eksklusiv følelse samt et inntrykk av å være større. Gulvet har et varierende åremønster med et levende utseende og naturlige og livfulle farger og fargenyanser. Varierende, naturlige treegenskaper samt sparklede sprekker. Små brister i tre og i reparasjoner er mulig på børstede overflater.
Dette gulvet er en del av Barlineks Vintage-produkter. Vintage er et utvalg av 1-stavsgulv i eik (plankegulv). Vintage-gulvene kan ha betydelige fargevariasjoner i treverket og eventuelt store reparasjoner som følge av sprekker eller kvister. Treets naturlige egenskaper kommer virkelig til syne i disse Vintage-produktene, og du får en følelse av et ekte og autentisk gulv.

Moderne klikksystemer

Alle gulv fra Barlinek er utstyrt med et moderne låsesystem for å gjøre leggingen av parkettgulvet så smidig som mulig. Alle gulvene har det samme klikksystemet på langsiden av planken. Dette kalles for Barclick, noe som innebærer en rask og enkel legging av treplankene. Gulvet kan brukes så snart leggingen er ferdig, og systemet gir sterke og holdbare skjøter mellom bordene. Det går dessuten an å montere gulvet flytende, dvs. helt uten lim. Gulvet kan også monteres over varmekabler uten problemer, men da må du huske et egnet gulvunderlag!
På kortsiden av treplanken brukes et annet klikksystem, Barlock 5Gc. Dette systemet gir 25 % raskere leggingstid enn ved bruk av andre klikksystemer og holder også risikoen for skader ved montering eller demontering på et minimum. Klikksystemet 5C er utviklet av det svenske selskapet Välinge og medfører at man ikke trenger noe gulvleggingssett. Glem likevel ikke egnede leggeverktøy – for eksempel sag, kile og slagkloss.

Gulvvarme

Gulvvarme kan legges under parketten, både elektrisk og vannbåren. Varmen under gulvet varmer ikke bare kalde føtter om vinteren, men bidrar også til å senke oppvarmingskostnadene i hele boligen.

Lakk og sliping

Slitesjiktets tykkelse: 2,5 mm.
Sliping: Slitesjiktet kan slipes 1–2 ganger avhengig av gulvets slitasje og mulige skader. Slipingen bør utføres av en fagperson. Husk at gulvet ikke er gjennomlakkert.
Vis mer
Varemerke Barlinek
Leverandørens artikkelnummer BG1-DBE1-OX2-WAZ-D14180-I