Pergola Messina Gop

5 m2, 2916 x 1787 x 2620 mm
ART.NR: 68037
Pergola med tak av robust stål, inkludert regnrenner, to store sidehyller og toppventilasjon som forhindrer varme- og røykdannelse. Konstruert for bruk året rundt, designet for alle grillelskere.
Vis mer
Størrelse:
stk
Lager i butikk Velg butikk
Dette produktet kan bare kjøpes på nett
Kjøp på nett
Taste inn postnummer for leverings- og lagerinformasjon.
Søk etter postnummer

Pergola Messina Gop

Pergola med tak av robust stål, inkludert regnrenner, to store sidehyller og toppventilasjon som forhindrer varme- og røykdannelse. Konstruert for bruk året rundt, designet for alle grillelskere. Dette er en pergola av svært høy kvalitet. Taket er fremstilt av galvanisert, rustbestandig stål og med en konstruksjon av pulverlakkert og rustbestandig aluminiumsramme. Pergolaen er konstruert for å brukes året rundt. Med konstruksjon og skruer av rustfritt stål, et tak som tåler en snøbelastning på massive 150 kg/m2, får du en pergola med lang levetid og en enorm stabilitet. To store sidehyller for å sette grillutstyr, kjøtt eller drikke. Smart toppventilasjon i taket forhindrer varme- og røykdannelse, slik at du kan fokusere på det viktigste, grillingen. Regnrenner for et regulert utløp av regnvann holder deg tørr i all slags vær.

Monteringen er enkel, og det følger med en monteringsanvisning. Ingen spesialverktøy er nødvendig. Vi anbefaler at pergolaen monteres på en flat overflate av tre, betong eller brostein. Føttene har hver tre hull, noe som innebærer at du trenger 12 skruer og munnstykker for å feste dem på bakken (er ikke inkludert).

- Rustfri aluminiumsramme
- Elegant design
- Enkel montering
- 5 års garanti mot rust
Vis mer
Leverandørens artikkelnummer XU06001022
Varemerke Gop