Slik velger du den beste grillen | ByggmaxSlik velger du den beste grillen | Byggmax

Slik velger du den beste grillen

Det er ikke alltid lett å velge grill, vi gir deg tips for å velge den grillen som passer best for dine behov.

Det finnes en grill for alle. Hvis du er en spontan griller som liker at det går raskt, er det kanskje en gassgrill du bør ha. Er du derimot en perfeksjonist som vil styre alt fra smak og tilberedning til temperatur, er det sannsynligvis en pelletsgrill du leter etter. Er du nostalgisk og lengter tilbake til opprinnelsen, den klassiske kullgrillen? Det nyeste i denne delen av grillhimmelen er den eggformede, keramiske grillen. Takket være at den griller med lokket på, blir det du griller mye saftigere enn i en tradisjonell kullgrill.

Slik velger du den beste grillen | ByggmaxSlik velger du den beste grillen | Byggmax

Gassgrill eller kullgrill – hva er best?

Gassgrillen har mange fordeler fordi den raskt blir varm, slik at du kan begynne å grille omtrent umiddelbart. Gassgrillen har flere brennere, noe som gjør at du lettere kan kontrollere temperaturen og er ideell hvis du vil at bare en del av grillen skal være varm. Kullgrillen vekker mange minner. Noen mener at kullgrillen gir best grillsmak, mens andre mener at det ikke er noen forskjell i det hele tatt. En enkel kullgrill er ofte rimeligere i innkjøp sammenlignet med en gassgrill, og er lettere å vedlikeholde fordi du bare trenger å rengjøre risten. Hvis du har et lengre perspektiv i tankene vil en gassgrill være rimeligere enn kull i lengden, mens kull er lettere å få tak i.

Grilltilbehør

Vi har ikke bare svært gode griller i sortimentet vårt, men også mye lekkert grilltilbehør som kan heve grillopplevelsen ytterligere.

Inspireras av våra guider-steg-för-steg