Spiker & skruer

De fleste byggeprosjekter krever at du har tilgang på skruer og/eller spiker. Riktig spiker og skrue til riktig bruk er viktig, og hos Byggmax finner du et stort utvalg spiker og skruer til bruk i ethvert byggeprosjekt. Ta deg en tur innom nærmeste utsalgssted eller kjøp det du trenger her på Byggmax.no. Hos oss er det raskt, enkelt og billig å handle.

 

Spiker og skruer til ethvert byggeprosjekt

Spiker og skruer kommer i ulike fasonger, lengder og materiell. Hvilke du skal velge kommer an på hva de skal brukes til og hvor. Terrasseskrue brukes, akkurat som navnet tilsier, hovedsaklig til bygging av terrasser. En gipsskrue er laget for å feste gipsplater i både vegger, gulv og tak. I vårt utvalg finner du gipsskruer som både kan festes i tre- og stålstendere. Videre tilbyr vi både metallskruer, treskruer, byggbeslag med mer. Hos oss på Byggmax skal det finnes spiker og skruer som passer til ethvert byggeprosjekt, enten det skal brukes til terrasser, vegger, gulv eller tak, utendørs som innendørs.

 

Terrasseskruer til utendørs bruk

En skrue er ikke bare en skrue og det er viktig å velge riktig skrue ut i fra hva som skal bygges eller festes. Til utendørs bruk, da særlig plasser som er utsatt for vann og fukt, er det en fordel å bruke rustfrie skruer. Dette for å unngå rust på skruehodet. Vi tilbyr for eksempel spesielle skruer til terrasse, som er rustfrie og tåler de trebeskyttende kjemikalier som befinner seg i moderne trykkimpregnering. Spiker og skruer spesielt egnet for andre typer bruk har vi også. Det er altså viktig å sjekke ut hvilke som vil egne seg best til ditt prosjekt før du går til innkjøp av skruene.

 

Gips, gipsskruer og våtrom

Er du på utkikk etter spiker og skruer er det mulig at du også trenger noe å feste det i. Hos oss finner du ulike platemateriell, eksempelvis både i form av treverk og gipsplater. Ved bruk av gipsplater og gipsskruer til våtrom er det veldig viktig å forsikre seg om at alt er tettet ordentlig. Dette for å forhindre fuktskader. Det finnes ulike skruer til gips i vårt sortiment. En fordel ved å gjøre ting selv er at alt blir gjort på den måten du vil, og ikke minst så får du selv velge hvilke materialer og produkter som blir brukt. Du har eksempelvis fullstendig oversikt over ditt byggverk om noe skulle skje senere.

 

Kjøp skruer og spiker hos Byggmax

Hos Byggmax finner du spiker og skruer til ulike typer bruk og til en billig penge. Her skal det finnes noe for alle og enhver. Enten bestiller du her i nettbutikken, eller dersom du besøker ditt nærmeste utsalgssted for å handle lokalt.

821 Produkter

 1. Gipsskrue
  30, 41, 51 mm
  Gipsskrue
  Pris fra
  109   kr /stk
 2. Karmskrue 70 mm
  70 og 90 cm
  Karmskrue 70 mm
  Pris fra
  8 95 kr /stk
 3. Spikerplugg
  Forsinket, 6x80 mm, 100 stk.
  Spikerplugg
  Pris fra
  119   kr /stk
 4. TAKKROK M5
  2stk, Plugg 11mm, Krok 5x60mm
  TAKKROK M5
  Pris fra
  39 95 kr /stk
 5. Karmskrue 90 mm
  90mm
  Karmskrue 90 mm
  Pris fra
  9 95 kr /stk
 6. Farmerskrue
  4,8X35mm, sort, 250stk
  Farmerskrue
  Pris fra
  0   kr /stk
 7. Maskinspiker
  Vfz, 21g, 2000st
  Maskinspiker
  Pris fra
  599   kr /stk
 8. Stolpesko
  Habo 960
  Stolpesko
  169   kr /stk
 9. Maskinspiker
  Vfz, 2000st
  Maskinspiker
  Pris fra
  439   kr /stk

821 Produkter