Gipsskrue

Gipsskrue fra Byggmax. Raskt, enkelt og billig. En hardgipsskrue brukes til gipsplater med harde kjerner. Hos Byggmax finner du både hardgipsskruer og vanlige gipsskruer i alle varianter. Vi hjelper deg med å finne de som passer best til ditt prosjekt.

Sett opp gipsplatene selv med riktige skruer

Holder du på med et byggeprosjekt som innebærer festing av gipsplater? Dette er ikke særlig vanskelig. Har du det rette utstyret kan resultatet bli riktig så bra. En gipsplateskrue er designet spesielt for å feste gipsplater. Hodet på skruen skal så langt inn i platen at det ikke stikker ut. Samtidig er det viktig at hodet ikke går så langt inn at kartongen brytes. Et smart tips er å feste en gipsskrue med momentinnstillingen på drillen. Da er du sikker på at alle skruene blir skrudd inn til den korrekte dybden i materialet. Videre gjelder tommelfingerregelen som sier at skruen skal være to ganger lengden av materialet som skal festes.

Vedlikeholdsfrie gipsskruer av høy kvalitet

Gipsskruer fra Byggmax er av høy kvalitet. De er elektrolytisk forsinket for å unngå rust, og det vil aldri være nødvendig å måtte bytte ut en gipsskrue. Dermed er du sikret at gipsplatene dine vil holde seg på plass i svært lang tid fremover. Dersom du fester gipsplater på badet, må du være klar over faren for muggskader. Det bør brukes en membran utenpå gipsplatene som kan avstøte vann. Hos Byggmax har vi membraner til dette formålet. Ta en titt på vårt store utvalg og finn den membranen som passer best til ditt prosjekt. Her finner du også driller med momentinnstilling til gunstige priser.

Få gipsplatene dine på plass med riktig gipsskrue fra Byggmax

En gipsskrue fra Byggmax er en vedlikeholdsfri skrue av høy kvalitet. Se vårt store utvalg til lave priser. Hos oss er alle velkomne, både hobbysnekkere og proffer.

10 Produkter

 1. Hardgipsskrue
  4,2x29, FZB, 700stk
  Hardgipsskrue
  Pris fra
  109   kr /stk
 2. Gipsskrue
  30, 41, 51 mm
  Gipsskrue
  Pris fra
  109   kr /stk
 3. Gipsskrue
  3,9X41mm, tre, fzb, 700stk
  Gipsskrue
  Pris fra
  99   kr /stk
 4. Båndet gipsskrue 3,9x30
  FZB, stål/tre
  Båndet gipsskrue 3,9x30
  Pris fra
  179   kr /stk
 5. Gipsskrue
  3,9X41mm kombi, sort, 700 stk
  Gipsskrue
  Pris fra
  142   kr /stk
 6. Gips- og sponskrue i løsvekt
  Forsinket
  Gips- og sponskrue i løsvekt
  Pris fra
  99 95 kr /kg

10 Produkter