Skruer

Skruer fra Byggmax. Raskt, enkelt og billig. Skruer er et uunnværlig festemiddel i de fleste byggeprosjekter. Trenger du for eksempel en sponplateskrue? Eller kanskje en kombiskrue? Hos Byggmax har vi skruer til alle formål mellom himmel og jord.

Skruer som realiserer ditt byggeprosjekt

En skrue kan brukes til så mangt. Enten det er snakk om å henge opp et bilde, bygge en ny terrasse eller legge gulv er skruer ofte å foretrekke fremfor spiker. De holder som regel bedre, og gjør at gulvbord og gulvplater ikke knirker dersom skruene er skrudd godt fast. Skal du feste en dør- eller vinduskarm, er en karmskrue et godt valg. Fordelen med karmskruer er at det er enklere å justere karmen ved montering, eller senere dersom skjevheter skulle oppstå. En tommelfingerregel sier at skruen skal være omtrent dobbelt så lang som materialet som skal festes. Til sammenligning skal en spiker være tre ganger lengden av materialet.

Skruer av høy kvalitet

Når du handler hos Byggmax, kan du være sikker på at det du kjøper er av beste sort. Det samme gjelder skruene våre. De er av høy kvalitet og laget for å vare i mange år. Med mindre du har sterke negler, behøver du en skrutrekker for å kunne feste skruene. Har du mange skruer som skal festes, kan det være en fordel med en batteridrevet skrutrekker for å avlaste håndleddet. Skrutrekkere i alle varianter og prisklasser får du selvsagt også hos oss. Vi hjelper deg så videre med å realisere ditt byggeprosjekt ved å tilby platemateriell til gunstige priser. Vi har et solid utvalg i gipsplater, OSB plater, sponplater og mange andre typer plater.

Skruer til alle dine prosjekter kjøper du hos Byggmax

Skruer er et praktisk festemiddel som er nødvendig for å kunne lykkes med ditt byggeprosjekt. Byggmax tilbyr kvalitetsskruer til gunstige priser for alle formål.

109 Produkter

 1. Lettbetongskrue
  TFT, utendørsbruk, 50 stk.
  Lettbetongskrue
  Pris fra
  299   kr /stk
 2. Karmskrue 70 mm
  70 og 90 cm
  Karmskrue 70 mm
  Pris fra
  8 95 kr /stk
 3. Monteringsskrue i løsvekt
  Forsinket
  Monteringsskrue i løsvekt
  Pris fra
  99 95 kr /kg
 4. Karmskrue 90 mm
  90mm
  Karmskrue 90 mm
  Pris fra
  9 95 kr /stk
 5. Fransk treskrue i løsvekt
  Varmforsinket
  Fransk treskrue i løsvekt
  Pris fra
  99 95 kr /kg
 6. Karmskrue 80 mm
  6x80 mm, 6 stk
  Karmskrue 80 mm
  Pris fra
  23 95 kr /stk
 7. Beslagskrue
  C4, 4,8X40, 200stk
  Beslagskrue
  Pris fra
  78 95 kr /stk
 8. Sponplateskrue 4,2x30
  4,2x30, FZB, 500stk
  Sponplateskrue 4,2x30
  Pris fra
  119   kr /stk
 9. ISLAGSMUTTER M8X22X11MM
  4 stk
  ISLAGSMUTTER M8X22X11MM
  Pris fra
  14 95 kr /stk

109 Produkter