SPREDER AQUA S GARDENA

Områder fra 90 til 220 m²
ART.NR: 159334
Nyt hvert øyeblikk av sommeren med den oscillerende vannsprederen Aqua S fra Gardena. Vannsprederen sikrer at plenen og plantene dine blir vannet jevnt og presist uten å lage vannpytter.
Vis mer
stk
Lager i butikk Velg butikk
Velg butikk for å se lagerstatus
Kjøp på nett
Taste inn postnummer for leverings- og lagerinformasjon.
Søk etter postnummer

SPREDER AQUA S GARDENA

Nyt hvert øyeblikk av sommeren med den oscillerende vannsprederen Aqua S fra Gardena. Vannsprederen sikrer at plenen og plantene dine blir vannet jevnt og presist uten at det dannes vannpytter.

Kan vanne flater opp til 220 m²

Aqua S er designet for flater fra 90 til 220 m² og kan monteres på et øyeblikk. Bare plasser den på plenen og still inn rekkevidden på mellom 7 og 17 m ved hjelp av bryteren. Maksimal bredde for Aqua S er 13 m. Når slangen er koblet til, kan du slå på vannet slik at plantene dine får jevn vanning. Ikke bare er det bra for plantene, men du får også tid til andre ting.

Holdbart materiale

Det slitesterke materialet med metallkomponenter sikrer at vannsprederen står stødig. I tillegg tåler Aqua S både frost- og UV-stråling, noe som betyr at den ikke trenger å fjernes fra plenen etter bruk.

Rengjøring av Aqua S

Å rengjøre Aqua S er like enkelt som å montere den. Vannkoblingen har et innebygd metallfilter som er lett å fjerne ved å rotere koblingen. Bare skyll under rennende vann for å rengjøre. Bruk den medfølgende kanylen til å fjerne eventuelle kalkavleiringer fra dysene. Du finner den i skrukorken på motsatt side av vannsprederen. Rengjør dysene ved å stikke lett med nålen. Fem års garanti.
Vis mer
Varemerke Gardena