SPREDER AQUAZOOM M GARDENA

ART.NR: 159336
Den oscillerende vannsprederen AquaZoom M fra Gardena sikrer at gressflater på mellom 9 og 250 m² alltid får en jevn og presis mengde vann uten at det dannes vannpytter.
Vis mer
stk
stock
Lager i butikk Velg butikk
Velg butikk for å se lagerstatus
delivery-truck
Kjøp på nett
Taste inn postnummer for leverings- og lagerinformasjon.
close
Søk etter postnummer

SPREDER AQUAZOOM M GARDENA

Den oscillerende vannsprederen AquaZoom M fra Gardena sikrer at gressflater på mellom 9 og 250 m² alltid får en jevn og presis mengde vann uten at det dannes vannpytter. Alternativene er mange – bruk bryteren til å angi for eksempel rekkevidden (3–18 m), bredden (3–14 m) og vannstrømmen, slik at vannet ender opp nøyaktig der det skal. Hvis du vil, kan du velge å vanne bare i én retning. Denne nyttige hjelperen sikrer at plenen vokser og trives.

Mange fordeler med AquaZoom M

Takket være de to ekstra brede støttene, står sprederen stabilt. Deler av høy kvalitet i metall bidrar blant annet til å gjøre AquaZoom M både holdbar og motstandsdyktig mot UV-stråling og frost. Dysene er laget av myk plast og kan enkelt rengjøres ved for eksempel å fjerne kalkavleiringer bare ved å tørke dem av med fingeren. Smusspartikler fanges også opp i det innebygde rustfrie metallfilteret, slik at de ikke kan komme inn i AquaZoom M. Du trenger bare å skru av vannkoblingen for å kunne ta ut filtret og skylle det under rennende vann. 5 års garanti.
Vis mer
Varemerke Gardena