SPREDER AQUAZOOM S GARDENA

Områder mellom 9 og 150 m²
ART.NR: 159335
AquaZoom S fra Gardena gir deg alt du trenger for jevn og pålitelig vanning av plenen.
Vis mer
stk
stock
Lagerstatus Velg butikk
Velg butikk for å se lagerstatus
delivery-truck
Kjøp på nett
Taste inn postnummer for leverings- og lagerinformasjon.
close
Søk etter postnummer

SPREDER AQUAZOOM S GARDENA

AquaZoom S fra Gardena gir deg alt du trenger for jevn og pålitelig vanning av plenen.

Kan vanne flater på opp til 150 m²

Den er egnet for flater på mellom 9 og 150 m² og gir jevn og presis vanning uten at det dannes vannpytter. Nyt hvert øyeblikk av sommeren. Du har en rekke valgmuligheter som du kan stille inn ved hjelp av bryteren til vannsprederen. Rekkevidden kan stilles inn til mellom 3 og 15 m, bredden til mellom 3 og 10 m, og du kan til og med velge å vanne bare i én retning. Det er også mulig å finjustere vannstrømmen.

Mange fordeler med AquaZoom S

Takket være de to støtteføttene, står vannsprederen alltid fast på bakken, og den unike designen gir den et effektivt og moderne utseende. Men det er flere fordeler enn de estetiske, takket være materialer av høy kvalitet som sikrer at AquaZoom S tåler både frost- og UV-stråling.

Sprederen har lang levetid med fem års garanti.

Lett å rengjøre

Denne nyttige hagehjelpen er også laget med tanke på enkel rengjøring, ved hjelp av myke plastdyser. Du rengjør hullene enkelt ved å tørke dem med fingeren, slik at eventuelle kalkavleiringer blir fjernet. I tillegg har vannkoblingen et filter i rustfritt stål som forhindrer at smusspartikler kommer inn i AquaZoom S. Skru løs koblingen med hånden, og du vil se filteret, som er lett å ta ut. Skyll det kort under rennende vann, så blir det rent og fint igjen.
Vis mer
Varemerke Gardena