Støp & grunnmur

Et solid fundament er noe alle huseiere bør etterstrebe. På Byggmax finner du derfor betong, sement, murpuss og mørtel, armeringsjern, søylesko og støperør, med andre ord alt du behøver for å støpe og mure. Du finner også materialer for drenering og fuktbeskyttelse av grunnmur, markplate til isolering og byggeprosjekt for husbygging.

Er det en regel vi alle kan være enige om så er det at alle hus trenger en sterk grunnmur! Hos Byggmax finner du alt som både hjemmefikseren og den profesjonelle trenger til å støpe og sette opp den perfekte grunnmuren. Velkommen til Byggmax.no!

 

Byggmax har de rette redskapene til grunnmuren

Det kan oppleves som veldig mye å starte å lage en grunnmur, heldigvis har Byggmax tips og råd for alle. Et godt sted å starte kan være med arbeidsredskap som gjør prosessen lettere. På Byggmax har vi betong, sement, murpuss, mørtel, armeringsjern, søylesko og støperør, med andre ord alt du trenger for å støpe og mure. Materialer for fuktbeskyttelse av grunnmur, markplate til isolering og byggeprosjekt for husbygging.

 

Vi hjelper deg med grunnmuren til drømmehuset

Å sementere en grunnmur trenger ikke være vanskelig i det hele tatt. Byggmax selger 25 kg med ferdigblandet sement, du trenger kun å tilsette vann. Våre blandinger holder så høy kvalitet at du kan bygge en grunnmur for et 2-etasjes hus helt selv. For at du lett skal kunne bygge ditt drømmehus har vi et stort sortiment av byggsystem og tilbehør. Behøver du tips om støping eller muring har vi ansatte på huset som gjerne stiller opp. Visste du at du kan bruke armeringsnett i hagen?

 

Bli inspirert av våre gjør-det-selv-tips til grunnmuren

Med Byggmax på laget blir det lett å støpe grunnmur selv. Et smart tips for et pent og varig resultat er å mure med murblokk. I våre informative og lettforståelige instruksjonsfilmer viser vi akkurat hvordan du gjør det. Murblokk i ulike varianter finner du selvfølgelig hos Byggmax.
Vi har også justerbare stolpesko som er et alternativ til tradisjonelle stolpesko.
Drenering er veldig viktig å huske på før du setter i gang, og her kan det være lurt å spørre først om du ikke har gjort det før. Avløpsrør og drensrør må være med før man begynner å støpe!

 

Velkommen skal du være

Du kan mye selv, og vi på Byggmax er her for å hjelpe med alt annet. Om du skal lage membran til terrasse eller grunnmur til huset, vi kan gi deg råd og tips. Vi har alt innen støp og grunnmur og flere gjør-det-selv guider om du har lyst å lære litt selv før du kommer til oss. Vi hjelper deg uansett med byggedrømmen!

 1. Grunnmurspapp
  200mm, 15m
  Grunnmurspapp
  Pris fra
  179   kr /stk
 2. Armeringsnett
  0,8x1,2m 5/150
  Armeringsnett
  Pris fra
  139   kr /stk
 3. Fundament
  500mm, 2", 35kg
  Fundament
  Pris fra
  99 95 kr /stk
 4. ADDA TØRRBETONG B20
  Adda Grov, 25kg
  ADDA TØRRBETONG B20
  Pris fra
  41 95 kr /stk
 5. Fundament
  700mm, 4", 60kg
  Fundament
  Pris fra
  139   kr /stk
 6. Avløpsrør
  110mm, 6m, SN8
  Avløpsrør
  Pris fra
  389   kr /stk
 7. Drensrør fleksibelt
  90mm, 10m rull
  Drensrør fleksibelt
  Pris fra
  459   kr /stk
 8. Fiberduk
  1,4x25m klasse N1
  Fiberduk
  Pris fra
  388   kr /stk
 9. Standard fa sement Adda
  20 kg
  Standard fa sement Adda
  Pris fra
  94 95 kr /stk
 10. Armeringsnett
  2,35 m x 1,25 m 5/200mm
  Armeringsnett
  Pris fra
  169   kr /stk
 11. Grunnmursplast
  1x10m, rull
  Grunnmursplast
  Pris fra
  389   kr /stk
 12. FLEKSTAPE BISON
  50mmx25m
  FLEKSTAPE BISON
  209   kr /stk
 13. Kantlist
  2m
  Kantlist
  Pris fra
  69 95 kr /stk