Drenering & Grunnmursplast

Drenering & grunnmursplast fra Byggmax. Raskt, enkelt og billig. Hos Byggmax finner du grunnmursplast som beskytter grunnmuren mot fuktskader. I tillegg kan denne plasten brukes som fuktsperre ved legging av gulv. Ta en titt på vårt store utvalg til gunstige priser.

God drenering beskytter huset mot fuktskader

Drenering er utrolig viktig for å beskytte boligen mot fukt. Dersom dreneringen er dårlig, kan boligen ta stor skade. Et drensrør brukes til å lede grunnvannet langt unna huset ditt. Med god planlegging og nøyaktig utførelse er dette noe du kan installere selv. I grove trekk handler det om å grave en grøft rundt huset, som heller mot en dreneringsbrønn. For at dreneringen skal være effektiv må bunnen av grøften være lavere enn grunnmuren. Deretter kobles hele systemet til kommunens vannledning via rør. Husk på å få godkjennelse fra kommunen før du kobler deg på. Dersom du gjør dette på en skikkelig måte, vil resultatet bli veldig bra.

Dreneringsutstyr laget av kvalitetsmaterialer

Er dreneringen dårlig, kan huset få skader. Derfor er det viktig å passe på å vedlikeholde dreneringssystemet. Et tips er å sjekke åpningene til avløpsrør rundt tomten din på høsten og våren, for å renske disse for løv og annet materiale som kan tette dem igjen. Dreneringsutstyret du får hos Byggmax er laget av kvalitetsmaterialer. Dette betyr at du er sikret god drenering gjennom hele husets levetid. Fordelene med å legge dreneringen selv er at du sparer mye penger. I tillegg er det morsomt å holde på med huslige forbedringer. Kanskje boligen din trenger nye vegger? Da er det viktig å sørge for isolering av disse, så ikke glem å installere både vind- og fuktsperre.

Drenering fra Byggmax sørger for tørt byggverk

En god drenering er viktig for å beskytte boligen mot fuktskader. På Byggmax finner du et stort utvalg til gunstige priser. Hos oss er alle velkomne, både proffe og hobbysnekkere.

86 Produkter

 1. Fiberduk
  1,4x25m klasse N1
  Fiberduk
  Pris fra
  399   kr
 2. Grunnmursplast
  1x10m, rull
  Grunnmursplast
  Pris fra
  399   kr /stk
 3. Grunnmurspapp
  200mm, 15m
  Grunnmurspapp
  Pris fra
  219   kr /stk
 4. Drensrør fleksibelt
  90mm, 10m rull
  Drensrør fleksibelt
  Pris fra
  449   kr /stk
 5. Kantlist
  2m
  Kantlist
  Pris fra
  74 95 kr /stk
 6. Grunnmursplast
  2x10m rull, 200 kN/m2
  Grunnmursplast
  Pris fra
  779   kr /stk
 7. FLEKSTAPE BISON
  50mmx25m
  FLEKSTAPE BISON
  199   kr /stk
 8. Flexbend
  Til drensrør, sort
  Flexbend
  Pris fra
  99 95 kr /stk
 9. Spiker med plastbrikke
  Til grunnmurplast
  Spiker med plastbrikke
  Pris fra
  149   kr /stk
 10. LETT DEKSEL A15 MED TELESKOPRÖR
  315X400 mm
  LETT DEKSEL A15 MED TELESKOPRÖR
  Pris fra
  479   kr /stk

86 Produkter