Skrustolpe

Med skruepeler får du et slitesterkt fundament uten problemer med betong. Pelene er dimensjonert for alle tenkelige hjemmekonstruksjoner. For rette stendere brukes en U-montering på pelen, for vinklene en hjørnebrakett.

Ny terrasse uten betongarbeid

I dag er det mange innovasjoner som gjør at hjemmefikseren kan fullføre relativt omfattende konstruksjoner uten avansert kunnskap. Skal du bygge en lettere bygning selv, for eksempel en terrasse eller et redskapsskur, er fundamentet selvfølgelig ikke noe du skal være uforsiktig med. Den konvensjonelle metoden har vært å støpe fundamenter. En stor utgift i svette og tålmodighet. I dag finnes det imidlertid smarte skruepeler som bare skrus ned i bakken. Ingen venting på at betongen skal herde. Du trenger ikke å grave opp halve hagen for fundamenteringen. Bare sett ned en skrue! Opp på skruepelene festes deretter en hjørnebrakett for vinklene og en U-montering for rette stendere. Konsollene er også justerbare hvis du var litt uheldig med oppmålingen i forhold til hvor du skulle skru pelene ned.

Spar på svetten med skruepeler

Skruepelenes inntog på markedet forenklet fundamentarbeid for lettere bygninger. Hjemmefiksere kan raskt og enkelt få ned fundamentene og begynne å installere stenderverket. Du kan bruke skruepeler til alt fra verktøyskur i hagen til mindre sommerhus. Men når boden først er på plass, vil du helst at det skal stå en stund. Så hva bør du huske på for å få nybygget til å vare mer enn en sesong? Et viktig tips er å sørge for at pelen når ned forbi frostdybden, eller beskytte den omkringliggende jorda med markisolasjon. Ellers risikerer de langsomme effektene av frost å bevege pelen. Sørg også for å velge god kvalitet på resten av materialene. Fundamentet slutter tross alt ikke med pelene - Stendere og beslag må også holde.

Billige og bra skruepeler hos Byggmax

Du kan med fordel kjøpe skruepeler på Byggmax. Dagens hjemmefiksere er prisbevisste forbrukere med høye krav til kvalitet og styrke. I dette klimaet har Byggmax blitt en pålitelig handelspartner for hjemmesnekkeren.

Filter

9 Resultater

Sorter etter
Paalupiste
199  kr
Brukes mellom skruestang og skrusstolpe
149  kr
279  kr
For vannrett feste
199  kr
Adapter som letter installasjonen av håndmonterbare skrusstolpe
249  kr
100mm
399  kr
For vannrett feste
199  kr
Paalupiste
199  kr