Barkduk

Når man lager et uteområde er grunnarbeid viktig. Spar deg arbeid senere ved å legge fiberduk under singel eller belegningsstein, eller legg barkduk under jorden i blomsterbedene sammen med bark på toppen.

Godt forarbeid gir en enklere hverdag

Når du skal anlegge hage eller stein til innkjørsel er det viktig å tenke på hvordan det blir over tid. Vi kan tilby deg fiberduk til å bruke under singel eller belegningsstein. Barkduk kan du også bruke i blomsterbed eller andre steder hvor et godt underlag er viktig. Legg barkduken på jorden, plant og legg bark på toppen. Det er en enkel sak å legge de forskjellige dukene uansett hvor du legger dem. De forskjellige dukene slipper vannet gjennom, men stopper lys. Dermed får ugress dårlige vekstvilkår. Det gjelder både om du bruker barkduk i hagen eller fiberduk under dekket i innkjørselen.

Ugressduk fra Byggmax - Timer med ugressfjerning spart

Hagestell er en kjær hobby for mange. Det plantes og ordnes i mange timer over hele sommersesongen. Ugressduk er et viktig hjelpemiddel for å slippe unødvendig arbeid. Du får stoppet ugressveksten enkelt og uten sprøytemidler. Vær nøye med å renske opp med jevne mellomrom. Selv om du bruker ugressduk og bark kommer det over tid litt planter man ikke vil ha. Dette er vanskelig å unngå da en del ugress spres gjennom luften. Jevnlig utskifting av bark vil også gjøre at duken holder seg lengre. Bruk gjerne også partier med dekorstein over en duk i hagen. Det gir variasjon og et spennende uttrykk.

Barkduk til flere formål fra Byggmax

Har du spørsmål om barkduk eller bruken av den? Vi hjelper deg til å finne løsningen som passer hos deg.

Vis mer
Filter

6 Results

Sorter etter
Fiberduk
1,4x25m klasse N1
fra 388  kr /st
Markduk N2
2x25 meter, 50m2, geotextil
fra 695  kr /st
Ugressduk Svart
100g 1x15m, geotextil
fra 259  kr /st
Markdekkeduk 10m2
Ugressduk, 2x5m
fra 179  kr /st
Ugressduk Svart
Fibertex
50g 1x12m, geotextil
fra 139  kr /st
TREBESKYTTELSE PLUS
Plus
Svart, 2-pack, Ø61cm
549  kr /st