Barkduk

Når man lager et uteområde er grunnarbeid viktig. Spar deg arbeid senere ved å legge fiberduk under singel eller belegningsstein, eller legg barkduk under jorden i blomsterbedene sammen med bark på toppen.

Godt forarbeid gir en enklere hverdag

Når du skal anlegge hage eller stein til innkjørsel er det viktig å tenke på hvordan det blir over tid. Vi kan tilby deg fiberduk til å bruke under singel eller belegningsstein. Barkduk kan du også bruke i blomsterbed eller andre steder hvor et godt underlag er viktig. Legg barkduken på jorden, plant og legg bark på toppen. Det er en enkel sak å legge de forskjellige dukene uansett hvor du legger dem. De forskjellige dukene slipper vannet gjennom, men stopper lys. Dermed får ugress dårlige vekstvilkår. Det gjelder både om du bruker barkduk i hagen eller fiberduk under dekket i innkjørselen.

Ugressduk fra Byggmax - Timer med ugressfjerning spart

Hagestell er en kjær hobby for mange. Det plantes og ordnes i mange timer over hele sommersesongen. Ugressduk er et viktig hjelpemiddel for å slippe unødvendig arbeid. Du får stoppet ugressveksten enkelt og uten sprøytemidler. Vær nøye med å renske opp med jevne mellomrom. Selv om du bruker ugressduk og bark kommer det over tid litt planter man ikke vil ha. Dette er vanskelig å unngå da en del ugress spres gjennom luften. Jevnlig utskifting av bark vil også gjøre at duken holder seg lengre. Bruk gjerne også partier med dekorstein over en duk i hagen. Det gir variasjon og et spennende uttrykk.

Barkduk til flere formål fra Byggmax

Har du spørsmål om barkduk eller bruken av den? Vi hjelper deg til å finne løsningen som passer hos deg.

Vis mer
Filter

10 Resultater

Sorter etter
100g 1x15m, geotextil
299  kr
1,4x25m klasse N1
Fra 388  kr
2x25 meter, 50m2, geotextil
Fra 749  kr
Finnes i flere størrelser
Fra 439  kr
Finnes i flere størrelser
Fra 3 899  kr
Finnes i flere størrelser
Fra 1 579  kr
Ugressduk, 2x5m
249  kr
Finnes i flere størrelser
Fra 629  kr
Fibertex
50g 1x12m, geotextil
199  kr
Plus
Svart, 2-pack, Ø61cm
549  kr