Barkduk

Barkduk fra Byggmax. Raskt, enkelt og billig. Når man lager et uteområde er grunnarbeid viktig. Spar deg arbeid senere ved å legge ugressduk under singel eller belegningsstein, eller legg den under jorden i blomsterbedene sammen med bark på toppen.

Godt forarbeid gir en enklere hverdag

Når du skal anlegge hage eller fikse en flott innkjørsel er det viktig å tenke på hvordan det blir over tid. Vi kan tilby deg fiberduk til å bruke under singel eller belegningsstein. Barkduk kan du også bruke i blomsterbed eller andre steder hvor et godt underlag er viktig. Det er en enkel sak å legge de forskjellige dukene uansett hvor du legger dem. Legg duken på jorden, plant og legg bark på toppen. De forskjellige dukene slipper vannet gjennom, men stopper lys. Dermed får ugress dårlige vekstvilkår. Det gjelder både om du bruker duken i hagen eller under dekket i innkjørselen.

Barduk fra Byggmax - Timer med ugressfjerning spart

hagestell er en kjær hobby for mange. Det plantes og ordnes i mange timer over hele sommersesongen. Barkduk er et viktig hjelpemiddel for å slippe unødvendig arbeid. Du får stoppet ugressveksten enkelt og uten sprøytemidler. Vær nøye med å renske opp med jevne mellomrom. Selv om du bruker duk og bark kommer det over tid litt planter man ikke vil ha. Dette er vanskelig å unngå da en del ugress spres gjennom luften. Jevnlig utskifting av bark vil også gjøre at duken holder seg lengre. Bruk gjerne også partier med dekorstein over en duk i hagen. Det gir variasjon og et spennende uttrykk.

Barkduk til flere formål fra Byggmax

Har du spørsmål om barkduk eller bruken av den? Vi hjelper deg til å finne løsningen som passer hos deg.

6 Produkter

 1. Fiberduk
  1,4x25m klasse N1
  Fiberduk
  Pris fra
  388   kr /stk
 2. Ugressduk Svart
  100g 1x15m, geotextil
  Ugressduk Svart
  Pris fra
  259   kr /stk
 3. Markduk N2
  2x25 meter, 50m2, geotextil
  Markduk N2
  Pris fra
  695   kr /stk
 4. Markdekkeduk 10m2
  Ugressduk, 2x5m
  Markdekkeduk 10m2
  Pris fra
  119   kr /stk
 5. Ugressduk Svart
  50g 1x12m, geotextil
  Ugressduk Svart
  Pris fra
  139   kr /stk

6 Produkter