Barkduk

Barkduk fra Byggmax. Raskt, enkelt og billig. Når man lager et uteområde er grunnarbeid viktig. Spar deg arbeid senere ved å legge ugressduk under singel eller belegningsstein, eller legg den under jorden i blomsterbedene sammen med bark på toppen.

Godt forarbeid gir en enklere hverdag
Når du skal anlegge hage eller fikse en flott innkjørsel er det viktig å tenke på hvordan det blir over tid. Vi kan tilby deg fiberduk til å bruke under singel eller belegningsstein. Barkduk kan du også bruke i blomsterbed eller andre steder hvor et godt underlag er viktig. Det er en enkel sak å legge de forskjellige dukene uansett hvor du legger dem. Legg duken på jorden, plant og legg bark på toppen. De forskjellige dukene slipper vannet gjennom, men stopper lys. Dermed får ugress dårlige vekstvilkår. Det gjelder både om du bruker duken i hagen eller under dekket i innkjørselen.

Barduk fra Byggmax - Timer med ugressfjerning spart
hagestell er en kjær hobby for mange. Det plantes og ordnes i mange timer over hele sommersesongen. Barkduk er et viktig hjelpemiddel for å slippe unødvendig arbeid. Du får stoppet ugressveksten enkelt og uten sprøytemidler. Vær nøye med å renske opp med jevne mellomrom. Selv om du bruker duk og bark kommer det over tid litt planter man ikke vil ha. Dette er vanskelig å unngå da en del ugress spres gjennom luften. Jevnlig utskifting av bark vil også gjøre at duken holder seg lengre. Bruk gjerne også partier med dekorstein over en duk i hagen. Det gir variasjon og et spennende uttrykk.

Barkduk til flere formål fra Byggmax
Har du spørsmål om barkduk eller bruken av den? Vi hjelper deg til å finne løsningen som passer hos deg.

5 Produkter

 1. Pris fra
  388   kr /stk
  2-5 d
 2. Pris fra
  695   kr /stk
  2-5 d
 3. Pris fra
  229   kr /stk
  2-10 d
 4. Pris fra
  129   kr /stk
  2-5 d
 5. Pris fra
  129   kr /stk
  2-10 d

5 Produkter