Stiftemaskin 24V Greenworks

Børstet, 24V
ART.NR: 687206612
Denne stiftemaskinen på 24 V er ideell for deg som er på utkikk etter en holdbar og effektiv løsning til verktøyarsenalet ditt. Med en pålitelig børstet motor garanterer denne enheten en jevn og kraftig ytelse som er tilpasset en systemspenning på 24 V.
Vis mer
stk
delivery-truck
Kun online
Taste inn postnummer for leverings- og lagerinformasjon.
close
Søk etter postnummer

Stiftemaskin 24V Greenworks

Denne stiftemaskinen på 24 V er ideell for deg som er på utkikk etter en holdbar og effektiv løsning til verktøyarsenalet ditt. Med en pålitelig børstet motor garanterer denne enheten en jevn og kraftig ytelse som er tilpasset en systemspenning på 24 V. Den er perfekt for både profesjonell og privat bruk, og leverer presisjon og holdbarhet i hver eneste stift.
  • Utstyrt med en robust børstet motor
  • Designet for 24 V systemspenning


Greenworks GD24CS10 stiftemaskin, 24 V - uten batteri og lader
Hvis du er en gjør-det-selv-entusiast, vil denne stiftemaskinen fra Greenworks utvilsomt bli en av favorittene dine. Med sin imponerende hastighet sørger den for rask påsetting av stifter, noe som sparer både tid og bryderi. Det beste med denne maskinen er at den selv justerer trykkdybden avhengig av materialet du arbeider med. Du slipper å endre innstillingene manuelt, noe som gjør arbeidet enklere og mer effektivt.GD24CS10-stiftemaskinen drives av et avansert 24 V litium-ion-batteri (selges separat). Den leverer høy ytelse til tross for sin kompakte størrelse. Du slipper garantert å bruke elektriske kabler. Bare sett inn batteriet og begynn å jobbe.Nøkkelfunksjoner og spesifikasjoner:Motortype: Børsteløs, noe som sikrer lengre levetid og høy ytelse.Kan feste stifter med en 3/8-tommers krone.Roterende knott for rask dybdejustering, for å passe til forskjellige materialer.Innebygd indikator for drivkraft for å sikre optimal ytelse.stiftelengde: U-type fra 6-14 mm/T-type 15 mm.stifter per minutt: 60 stk.stiftetype: 18 GA/T-50.magasinkapasitet: U-type har plass til 100 stifter, mens T-type har plass til 85 stifter.stiftemaskinen er en del av Greenworks 24 V-familien. Denne familien omfatter et bredt spekter av verktøy, inkludert boremaskiner, sager, gressklippere, hekksakser, motorsager og mye mer. Batteriet du velger å bruke til denne stiftemaskinen, kan derfor brukes til alt annet i verktøysamlingen din som drives av den samme 24 V-familien, noe som gir en fleksibel og kostnadseffektiv løsning for både hus- og hagearbeid.dette verktøyet er perfekt for mange forskjellige oppgaver i hjemmet, noe som gjør det til et must for enhver gjør-det-selv-entusiast.pakken inneholder:1 x Greenworks GD24CS10 stiftemaskin, 24 V GreenworksI dag finnes det et bredt utvalg av leverandører innen robotgressklippere, hageredskaper og elektroverktøy. Greenworks er en av verdens ledende produsenter av batteridrevne hageredskaper og elektroverktøy. De tilbyr produkter av høy kvalitet, optimal funksjonalitet og konkurransedyktige priser. En særlig fordel er at du kan bruke samme batteri til forskjellige enheter som gressklipper, gresstrimmer og drill. Det betyr at du slipper å sjonglere med flere forskjellige batterier og ladere under hagearbeidet. Uansett hvor stor hagen er, kan du alltid stole på at Greenworks tilbyr det beste og mest innovative batteridrevne verktøyet til enhver oppgave.

Elektroverktøy: Alt til gjør-det-selv-arbeiderens verktøykasse
Greenworks' utvalg av høykvalitets elektroverktøy er perfekt for deg som ofte pusser opp hjemme eller tar fatt på spennende gjør-det-selv-prosjekter. Det er en økende trend å fikse og mekke hjemme - for er det ikke en herlig følelse å kunne takke seg selv for et vellykket byggeprosjekt? Kanskje er det på tide å bygge den trehytta som barna har snakket om i årevis? Eller bygge et praktisk garderobeskap til det vanskelige hjørnet med ujevnt skråtak på soverommet? Uansett hvilket prosjekt du skal i gang med, kan vi garantere at våre elektroverktøy vil gjøre arbeidet både morsommere og enklere. Men verktøyene egner seg like godt for deg som bare trenger et sett med grunnleggende verktøy til det daglige, enkle vedlikeholdet i hjemmet.

Saging, boring, skruing og sliping effektivt og problemfritt
Det er én spesifikk detalj som gjør at elektroverktøyene deres skiller seg ut, og det er at spenningen er på hele 24 volt. De fleste av Greenworks' konkurrenter tilbyr en spenning på 18 V - så Greenworks skaper muligheten for en helt annen type kraft i sine verktøy. I tillegg til den kraftige ytelsen kan du også regne med lav vekt og økt bevegelsesfrihet takket være den batteridrevne konstruksjonen. Nå trenger du ikke lenger å tilpasse arbeidsplassen etter hvor nærmeste stikkontakt er, og du trenger heller ikke å begrense bevegelsene dine på grunn av en klumpete ledning. Det betyr at du kan ha arbeidsplassen din hvor du vil! Sag opp planker til trehytta i hagen, eller bygg et utebord til ungene i den solfylte hagen om sommeren. Det er livskvalitet!

Spar penger og arbeid lenger med batteridrift
Greenworks avanserte 24 V litium-ion-batterier har høy ytelse til tross for sin kompakte størrelse. Batterisystemet gjør det også mulig å bruke samme batteri til flere verktøy i samme serie. Det betyr at hvis du allerede har et batteridrevet verktøy fra Greenworks 24V-serien, kan du spare mye penger ved å slippe å kjøpe et nytt batteri til det nye verktøyet. Du kan ganske enkelt ta ut batteriet fra det ene verktøyet og sette det inn i det nye. Siden motorene på alle verktøyene er børsteløse, får du også lengre driftstid og levetid enn med børstede varianter. I tillegg er flere av verktøyene deres utstyrt med praktiske LED-lys som lyser opp arbeidsområdet ditt.

Tekniske detaljer
  • Motortype: Børstet
  • Systemspenning: 24V


Vis mer
Varemerke Greenworks