Takplater

Takplater fra Byggmax. Raskt, enkelt og billig. Du får et tett tak med takshingel, taksteinsplate eller takplater i forskjellige varianter. Produktene, og tilbehøret du trenger, finner du hos oss til en gunstig pris.

Få tett tak
Tett tak er en selvfølge, både i nybygg og i eldre boliger. Tror du takplater er vanskelig å legge selv? Overhodet ikke. Når slikt som rupanelet, fuktsperrer og takpapp er lagt, er resten nesten plankekjøring. Trenger du noen råd finner du full beskrivelse av hvordan du gjør det her hos oss. Aller først spikrer du fast underlagspanelen, deretter legger du papp, før du så spikrer lekter og til slutt skrur opp takplatene. Det er enkelt å tilpasse størrelsen på hver taksteinplate. Den kutter man til ved hjelp av en stålsaks eller stikksag. Da er det bare å sette i gang, ikke sant?

Plater til all slags bruk
De forskjellige platene du finner hos oss kan benyttes til mer enn kun hustak. Har du for eksempel lyst til å benytte altanen selv om det regner? Bruk plater til å bygge et altantak. Vi har også noen flotte i plast som egner seg utmerket til akkurat dette, spesielt om du vil ha lys gjennom altantaket ditt. Takplater skal festes med farmerskruer, samt at en trenger overlappingsskruer. Vi tilbyr også disse i en utmerket kvalitet. Det er i utgangspunktet ikke så mye vedlikehold med et tak, men noe er nødvendig. Du bør rengjøre takrenner et og annet år. Ta bort løv og annet som har lagt seg og kan blokkere for fri avrenning av vann.

Nytt og flott tak med takplater fra Byggmax!
Tett og pent tak med takplater fra Byggmax, til en gunstig pris. Du kan selv legge taket og vi er behjelpelig med råd.

Takplater fra Byggmax legger du raskt, enkelt og billig. Du får et tett tak med takshingel, taksteinsplate, takplate av stål eller andre takplater i forskjellige varianter. Produktene og tilbehøret du trenger finner du hos oss til en veldig god pris.

 

Tett tak med takshingel

Takshingel er et eksempel på et sterkt materiale med lav vekt, som gir deg et tett tak. Å ha et tett tak er en selvfølge, både i nybygg og i eldre boliger. Tror du takplater er vanskelig å legge selv? Overhodet ikke. Når slikt som rupanel, fuktsperrer og takpapp er lagt, er resten nesten plankekjøring. Trenger du noen gode råd finner du full beskrivelse av hvordan du gjør det, her hos oss. Aller først spikrer du fast underlagspanelet, deretter legger du papp, før du så spikrer lekter og til slutt skrur opp f.eks. takshingel eller takplate av stål. Det er enkelt å tilpasse størrelsen på hver taksteinplate. Den kutter man til ved hjelp av en stålsaks eller stikksag. Da er det bare å sette i gang, ikke sant?

 

Takplater til all slags bruk

Takplater brukes ikke bare til taket på et hus. Har du for eksempel lyst til å benytte altanen selv om det regner? Hvorfor ikke da bruke plater til å bygge et altantak, så du får et fint sted å være også på en gråværsdag? Vi har også noen flotte takplater i plast som egner seg utmerket til akkurat dette, spesielt om du vil ha lys gjennom altantaket ditt. Takplater skal festes med farmerskruer, samt at en trenger overlappingsskruer. Vi tilbyr også disse i en utmerket kvalitet. Det er i utgangspunktet ikke så mye vedlikehold med et slikt tak, men noe er nødvendig. Du bør rengjøre takrenner med jevne mellomrom, og ta bort løv og annet som har lagt seg og blokkerer for fri avrenning av vann.

 

Nytt og flott tak med takplater fra Byggmax!

Hvilken taktype som blir riktigst for deg er ikke så lett å si noe sikkert om. Det vet du nok best selv. Det avhenger blant annet av bruken. Men vi ønsker du skal vite at uansett om du er på jakt etter takshingel til en utebod, takplate av stål til en uteplass, eller andre taktyper til dine prosjekter, så kan vi alltid tilby deg god kvalitet til en veldig god pris. Tak skal være både tette og pene, og med takplater fra Byggmax får du begge deler, i tillegg til en god pris. Hvis du ønsker å legge taket selv er vi også behjelpelig med tips og råd som vil hjelpe deg å få et godt resultat.

Produkt 1-24 av 44

 1. Takpanne Aquapan
  890x1123 mm, svart, UTGÅENDE
  Takpanne Aquapan
  Pris fra
  149   kr /stk
 2. Takshingel
  3m2, svart, konturer
  Takshingel
  Pris fra
  125   kr /m2
 3. Fotplate
  BTS 3-17, Stål 2m, Svart
  Fotplate
  Pris fra
  119   kr /stk
 4. Takpanne Home Classic
  1330x415 mm, svart, 0,465m2, UTGÅENDE
  Takpanne Home Classic
  Pris fra
  69 95 kr /stk
 5. Fotplate
  BPS 9-11, Stål 2m, Svart
  Fotplate
  Pris fra
  119   kr /stk
 6. Stigetrinn justerbar svart
  Passer til alle takpanneprofiler, på øverste trinn kobles en innfesteskinne
  Stigetrinn justerbar svart
  Pris fra
  169   kr /stk
 7. Vindskiplate
  Sort, 2000x120mm
  Vindskiplate
  Pris fra
  96 95 kr /stk
 8. Møneplate
  Sort, TR20, 2000mm
  Møneplate
  Pris fra
  199   kr /stk
 9. Snøfanger stein
  Snøfanger stein 2,33m svart
  Snøfanger stein
  Pris fra
  799   kr /stk
 10. Innfestepakke for stigetrinn
  Innfesteskinne brukes ved montering og innfesting av stigetrinn, og monteres på øverste trinnet
  Innfestepakke for stigetrinn
  Pris fra
  159   kr /stk
 11. Skruer Home Classic
  250 stk, UTGÅENDE
  Skruer Home Classic
  Pris fra
  99 95 kr /stk
 12. Møne Taksteinsplate
  Sort 2000mm
  Møne Taksteinsplate
  Pris fra
  239   kr /stk
 13. Gradrenne
  2000x190x190mm, sort
  Gradrenne
  Pris fra
  249   kr /stk
 14. Vindskiplate
  Hvit, 2000x120mm
  Vindskiplate
  Pris fra
  96 95 kr /stk
 15. Stigesikring svart
  For betong-/tegelstein, papp og profilerte stålplater
  Stigesikring svart
  Pris fra
  119   kr /stk
 16. Stigetrinn justerbar rød
  Passer til alle tak med betong-/tegelstein
  Stigetrinn justerbar rød
  Pris fra
  169   kr /stk
 17. Farmerskrue
  Løsvekt
  Farmerskrue
  Pris fra
  199   kr /kg
 18. Takpannerengjøring
  5L UTGÅENDE
  Takpannerengjøring
  Pris fra
  205   kr /stk

Produkt 1-24 av 44