Takplater

Takplater fra Byggmax legger du raskt, enkelt og billig. Du får et tett tak med takshingel, taksteinsplate, takplate av stål eller andre takplater i forskjellige varianter. Produktene og tilbehøret du trenger finner du hos oss til en veldig god pris.

 

Tett tak med takshingel

Takshingel er et eksempel på et sterkt materiale med lav vekt, som gir deg et tett tak. Å ha et tett tak er en selvfølge, både i nybygg og i eldre boliger. Tror du takplater er vanskelig å legge selv? Overhodet ikke. Når slikt som rupanel, fuktsperrer og takpapp er lagt, er resten nesten plankekjøring. Trenger du noen gode råd finner du full beskrivelse av hvordan du gjør det, her hos oss. Aller først spikrer du fast underlagspanelet, deretter legger du papp, før du så spikrer lekter og til slutt skrur opp f.eks. takshingel eller takplate av stål. Det er enkelt å tilpasse størrelsen på hver taksteinplate. Den kutter man til ved hjelp av en stålsaks eller stikksag. Da er det bare å sette i gang, ikke sant?

 

Takplater til all slags bruk

Takplater brukes ikke bare til taket på et hus. Har du for eksempel lyst til å benytte altanen selv om det regner? Hvorfor ikke da bruke plater til å bygge et altantak, så du får et fint sted å være også på en gråværsdag? Vi har også noen flotte takplater i plast som egner seg utmerket til akkurat dette, spesielt om du vil ha lys gjennom altantaket ditt. Takplater skal festes med farmerskruer, samt at en trenger overlappingsskruer. Vi tilbyr også disse i en utmerket kvalitet. Det er i utgangspunktet ikke så mye vedlikehold med et slikt tak, men noe er nødvendig. Du bør rengjøre takrenner med jevne mellomrom, og ta bort løv og annet som har lagt seg og blokkerer for fri avrenning av vann.

 

Nytt og flott tak med takplater fra Byggmax!

Hvilken taktype som blir riktigst for deg er ikke så lett å si noe sikkert om. Det vet du nok best selv. Det avhenger blant annet av bruken. Men vi ønsker du skal vite at uansett om du er på jakt etter takshingel til en utebod, takplate av stål til en uteplass, eller andre taktyper til dine prosjekter, så kan vi alltid tilby deg god kvalitet til en veldig god pris. Tak skal være både tette og pene, og med takplater fra Byggmax får du begge deler, i tillegg til en god pris. Hvis du ønsker å legge taket selv er vi også behjelpelig med tips og råd som vil hjelpe deg å få et godt resultat.

43 Produkter

 1. Takshingel
  3m2, svart, konturer
  Takshingel
  Pris fra
  145   kr /m2
 2. Vindskiplate
  Sort, 2000x120mm
  Vindskiplate
  Pris fra
  195   kr /stk
 3. Fotplate
  BTS 3-17, Stål 2m, Svart
  Fotplate
  Pris fra
  195   kr /stk
 4. Møneplate
  Sort, TR20, 2000mm
  Møneplate
  Pris fra
  279   kr /stk
 5. Fuglebånd 1m svart
  Plast
  Fuglebånd 1m svart
  Pris fra
  38 95 kr /stk
 6. Fotplate
  BPS 9-11, Stål 2m, Svart
  Fotplate
  Pris fra
  195   kr /stk
 7. Gradrenne
  2000x190x190mm, sort
  Gradrenne
  Pris fra
  399   kr /stk
 8. Farmerskrue
  4,8X35mm, hvit, 250stk
  Farmerskrue
  Pris fra
  125   kr /stk
 9. Vindskiplate
  Hvit, 2000x120mm
  Vindskiplate
  Pris fra
  195   kr /stk
 10. Møne Taksteinsplate
  Sort 2000mm
  Møne Taksteinsplate
  Pris fra
  339   kr /stk
 11. Tettebånd Taksteinsplate
  2000mm
  Tettebånd Taksteinsplate
  Pris fra
  114   kr /stk

43 Produkter