Takplate 8x300x1210

1,815 m2/pk, 5 plater/pk, dekkende dimensjon 1,665 m2/pk, hvit NCS S 0502-Y
ART.NR: 10285
Hvitmalt takplate med v-fas i dimensjon 8x300x1210 mm fremstilt i MDF.
Vis mer
stk
stock
Lagerstatus Velg butikk
Velg butikk for å se lagerstatus
delivery-truck
Kjøp på nett
Taste inn postnummer for leverings- og lagerinformasjon.
close
Søk etter postnummer

Takplate 8x300x1210

Hvitmalt takplate med v-fas i dimensjon 8x300x1210 mm fremstilt i MDF.

Smartpanel Takplate består av høvlede profiler i MDF-plater. MDF er fellesbetegnelsen for Medium Density Fibreboard. Dette er platerbestående av trefibre som er varmpresset etter tilsetning av lim. Produktet inneholder 81- 87 % trevirke av gran eller furu, 9-13 % Urea-formaldehydlim, 5-8 % vann, 0,5-1,0 % parafinvoks, 0,1- 0,5 % herder, ammoniumsulfat. Materialet er lett å arbeide med, ogbidrar til et miljøvennlig inneklima. MDF har en rekke andre produktfordeler, og brukes i møbler, garderobeskap, samt kjøkken-og baderomsinnredninger.

Smartpanel Takplate er spesielt fremstilt for nordiske forhold, og det er viktig å undersøke/måle luftfuktigheten i rommet før montering. Denne skal ligge i området RF 35-65 %. For lav eller for høy luftfuktighet kan over tid føre til at platene krymper eller sveller. Det er også viktig at takpanelene blir akklimatisert i det rommet hvor de skal monteres (18-20 °C) i minst 48 timer før installasjonen. Pakninger med takpanel bør derfor lagres på strø/lister, men skal ikke åpnes før monteringen. Ved montering åpnes én pakning om gangen. Før monteringen er det viktig at du undersøker platene slik at det ikke forekommer eventuelle synlige feil og defekter.

Plater med synlige feil/defekter skal ikke monteres! Krav som bygger på åpenbare defekter blir ugyldige etter installasjon av produktet. Alt fukttilførende arbeid (slik som støping, muring osv.) skal være avsluttet i god tid før takpanelene monteres. Takpanel kan monteres i alle rom, med unntak for våtrom. Takpanel bør ikke monteres i rom med en lengde på over ti meter eller med en bredde på mer enn åtte meter uten at man legger inn en ekspansjonsfuge.

Smartpanel Takplate kan monteres i alle rom (både til privat og kommersielt bruk), unntatt våtrom, men må ikke monteres i rom med lengde over 10 meter eller bredde over 8 meter, uten at det legges inn en ekspansjonsfuge.

Antatt levetid/brukstid: Minimum 50 år forutsatt normal bruk og slitasje, samt at anvisninger for drift og vedlikehold følges.
Vis mer
Leverandørens artikkelnummer 9886