Terrassebord Thermo Furu 26x117 Kärnsund

Finnes i flere lengder
ART.NR: 611063
Termoterrassebord furu er et miljøvennlig alternativ som er svært motstandsdyktig mot råte på grunn av den varmebehandlingen trevirket har gått gjennom.Minimumsverdi for bestilling ved kjøp av Kärnsunds varer er 3000 NOK.
Vis mer
Størrelse:
stk
stock
Lagerstatus Velg butikk
Dette produktet kan bare kjøpes på nett
delivery-truck
Kjøp på nett
Taste inn postnummer for leverings- og lagerinformasjon.
close
Søk etter postnummer

Terrassebord Thermo Furu 26x117 Kärnsund

Termoterrassebord furu er et varmebehandlet terrassebord som har en jevn brun farge. Hvis de ikke behandles, og hvis de rengjøres regelmessig, vil fargen over tid bli sølvgrå, slik at den smelter inn i omgivelsene på en naturlig måte. Hvis man vil bevare fargen og legger terrassegulvet under bar himmel eller der solen kommer til, bør man olje det.

Varmebehandlingen gjør også at terrassebordene er svært formstabile og at det er mindre risiko for at de sprekker enn for eksempel trykkimpregnerte terrassebord.

Termoterrassebord furu har naturlig motstandskraft mot råte helt uten bruk av giftstoffer. Derfor er dette et godt valg for steder der mennesker, og ikke minst barn, kommer i direkte kontakt med terrassegulvet.

Sertifisert tre for bærekraftig og rettferdig skogbruk.
Kärnsund Wood Link leverer miljø- og rettferdighetssertifisert tre. Handel med sertifisert tre øker treråvarens verdi og forbedrer kvaliteten samt muligheten til ansvarlig skogbruk, noe som er positivt både for miljøet og for menneskene som er avhengige av inntekt fra skogen.
Vis mer
Varemerke Kärnsund
Leverandørens artikkelnummer FSCMX452211434000X