Toppsvingvindu tre Lyssand Comfort

3-lags, 1-rams, u-verdi: 1
ART.NR: 6217618
Når man monterer eller skifter ut et vindu vil man ha god isolering og at det skal vare lenge. Kjøp derfor et vindu av høy kvalitet fra Lyssand!
Vis mer
Bredde:
Høyde:
stk
stock
Lagerstatus Velg butikk
Dette produktet kan bare kjøpes på nett
delivery-truck
Kjøp på nett
Taste inn postnummer for leverings- og lagerinformasjon.
close
Søk etter postnummer

Toppsvingvindu tre Lyssand Comfort

Når man monterer eller skifter ut et vindu vil man ha god isolering og at det skal vare lenge. Kjøp derfor et vindu av høy kvalitet fra Lyssand! Dette trevindu er vribart og laget av vakuumimpregnert treverk, noe som gir høy bestandighet mot ytre påvirkninger. Vindusglasset er limt til karmen og gir dermed bedre beskyttelse mot innbrudd.

CE-merket, testet av SP Trätek i Sverige

U-verdi (Energiverdi)

U-verdien gir en verdi på hvor godt et vindu eller en dør forhindrer varme i å forsvinne ut av bygningen. Jo lavere U-verdi, desto bedre isolerer vinduet eller døren.

En lav U-verdi innebærer mindre energi-tap. Et godt vindu skal ikke ha en U-verdi over 1,4 W/m2K. En altfor lav U-verdi, under 0,8, øker risikoen for kondens på vinduets utside ved visse værforhold.

U-verdien finner man ved å måle hvor mye varme som passerer en kvadratmeter av bygningsmaterialet når temperaturforskjellen mellom ute og inne er 1 grad Celsius. Enheten er W/m2K (watt per kvadratmeter Kelvin).

Modulmål

Et vindu med målet 5x12 har et modulmål 5x12 desimeter som angir selve hullet i veggen. Karmens egentlige størrelse er 490x1190 mm som gjør det mulig å justere karmen ved montering.
Karmdybde: 105 mm

Riktig skrue

Om vinduet skal festes i en yttervegg av tre anbefales vanlige 70 mm karmskruer. Skal det monteres i en vegg av stein eller tegl, anvendes karmskrue i kombinasjon med plugg.

Bestillingsvare

Produkter som er merket med «Bestillingsvare» lages spesielt for deg etter dine ønsker og dermed gjelder ikke angreretten.
Vis mer
Varemerke Lyssand
Leverandørens artikkelnummer TSC5X5