Impregnert kledning

Impregnert kledning skal det godt gjøres å klare seg uten, og hos Byggmax finner du kledning av høy kvalitet til lavest mulig pris. Uansett hva du skal kle inne, så vil vær og vind teste materialene gjennom året. For beste resultat over tid vil en impregnert kledning derfor alltid være å anbefale. Vi har trykkimpregnert kledning og annet impregnert trevirke til å bygge drømmen din!

 

Stort utvalg av kledning

Det er mange som velger å bygge sine små drømmehus helt selv. Hvert år bygges det hundehus, hønsehus, boder og lekehus i norske hager, og de har alle noe til felles. De skal tåle det røffe, norske klimaet. Etter en regntung høst og snørik vinter kommer vår- og sommersola til syne, ofte med en regnbyge innimellom. Alt dette legger press på byggverk av tre. Selv om du skal olje, grunne og male materialene dine, så er det ikke til å komme fra at en impregnert kledning må til om du skal få et fullgodt resultat. Hos Byggmax finner du mange forskjellige typer av impregnert kledning, slik at du skal kunne velge det som passer hjemme hos deg og til din bruk.

 

Impregnert kledning til hus

Impregnert kledning er spesielt viktig om du skal reparere et bolighus. Dette er noe mange tar for gitt, men det er også mange som tror at det holder å grunne og male materialene. Hvis du derimot kjøper impregnert kledning og grunner og maler, så vil du få et fullgodt resultat som vil vare i mange år. Den viktigste investeringen mange gjør er i nettopp egen bolig, så sørg for å kun bruke de beste materialene til husets fasade. Du finner flere valgmuligheter av trykkimpregnert kledning hos Byggmax. Vi har kledning av både gran og furu, og vi hjelper deg å velge riktig. Impregnert furu brukes f.eks. der man ønsker beskyttelse mot sopp og insekter.

Vis mer
Filter

7 Resultater

Sorter etter
Impr. CU, ca 6,9lpm/m2
Fra 38 95  kr /m
Impr. CU, ca 6,9lpm/m2
43 95  kr /m
16x98mm, NTR A/B
24 95  kr /m
Impr. CU, ca 6,9lpm/m2
37 95  kr /m
KL. 1, NTR Furu, ca 5,7 lm/m2
63 95  kr /m
Impr. m.staff ca 6,9lpm/m2
48 95  kr /m
NTR
29 95  kr /m