Impregnerte rekker og lekter

Er du på utkikk etter rekker av høy kvalitet Skal du sette opp et nytt rekkverk Alle våre trykkimpregnerte rekker er NTR klassifiserte. De er vanntette og egner seg svært godt til utendørs bygging. Hos Byggmax finner du det du trenger til ditt utendørsprosjekt

Impregnerte rekker og lekter er helt nødvendig om du skal ha rekkverk på din veranda eller legge tak. Egnede materialer av høy kvalitet til lav pris finner du hos Byggmax. Du skal vite at alle våre impregnerte rekker og lekter er NTR klassifiserte. De er vanntette og egner seg svært godt til utendørs byggeprosjekter. Trenger du impregnert konstruksjonsvirke og annet impregnert trevirke til prosjektet ditt skal du derfor ta kontakt med Byggmax og sjekke ut hva vi kan tilby.

 

Hvorfor rekkverk?

Det er mange gode grunner til å montere et rekkverk på plattingen eller terrassen din. Dersom uteplassen din ligger ett godt steg opp fra bakkenivå, så forstår man at et rekkverk vil kunne forhindre fall og skader på både store og små. Dette er nok også den primære grunnen til at mange har rekkverk som omkranser uteplassen. Men det er også andre praktiske grunner for å omkranse uteplassen med et impregnert rekkverk. Et impregnert rekkverk vil avgrense uteplassen fra resten av hagen og kunne lede besøkende riktig vei inn til et sitte-område. Et rekkverk vil også kunne gi noe skjerming for innsyn, og det blir enklere å plassere f.eks. en sofagruppe på terrassen, hvis man har et rekkverk å sette sofaryggen opp mot. Men for at rekkverket skal tåle tidens tann bør det lages av impregnert konstruksjonsvirke som tåler vårt barske klima.

 

Lang holdbarhet med impregnerte lekter

Ønsker du å bygge en frittliggende uteplass, eller kanskje en bod? Da kan du bruke trykkimpregnert lekter for å gi konstruksjonen ekstra lang levetid. Vi har lekter i ulike dimensjoner som lar deg bygge solid og trygt. Hvis du bruker denne typen trevirke, trenger du ikke å bekymre deg for skaden som jordfuktighet ellers kan forårsake. Når du bruker tid på et byggeprosjekt, mener vi at kvaliteten på trevirket er svært viktig. Vi ønsker at kundene skal kunne glede seg over selvskapte verk i lang tid.

Filter

11 Resultater

Sorter etter
Fra 16 85  kr /m
Fra 11 85  kr /m
Fra 21 95  kr /m
79 95  kr /m
Grønn, NTR A/B
7 90  kr /m
23 95  kr /m
Fra 29 90  kr /m
Fra 13 85  kr /m
Fra 109  kr /m
24 95  kr /m
22 95  kr /m