Varmepistol 24V Greenworks

ART.NR: 687206615
På et eller annet tidspunkt trenger vi alle en varmepistol. Akkurat når hårføneren ikke gir deg nok varme til det du holder på med (eller til å tine opp et vannrør i verste fall), vil du oppdage hvor flott denne varmepistolen er å ha i samlingen.
Vis mer
stk
delivery-truck
Kun online
Taste inn postnummer for leverings- og lagerinformasjon.
close
Søk etter postnummer

Varmepistol 24V Greenworks

På et eller annet tidspunkt trenger vi alle en varmepistol. Akkurat når hårføneren ikke gir deg nok varme til det du holder på med (eller til å tine opp et vannrør i verste fall), vil du oppdage hvor flott denne varmepistolen er å ha i samlingen. Med en maksimumstemperatur på 580 grader og flere ulike dyser lever den fullt ut opp til de kvalitetene du forventer av en varmepistol av høy kvalitet.

Elektroverktøy: Alt til gjør-det-selv-arbeiderens verktøykasse
Greenworks' utvalg av høykvalitets elektroverktøy er perfekt for deg som ofte pusser opp hjemme eller tar fatt på spennende gjør-det-selv-prosjekter. Det er en økende trend å fikse og mekke hjemme - for er det ikke en herlig følelse å kunne takke seg selv for et vellykket byggeprosjekt? Kanskje er det på tide å bygge den trehytta som barna har snakket om i årevis? Eller bygge et praktisk garderobeskap til det vanskelige hjørnet med ujevnt skråtak på soverommet? Uansett hvilket prosjekt du skal i gang med, kan vi garantere at våre elektroverktøy vil gjøre arbeidet både morsommere og enklere. Men verktøyene egner seg like godt for deg som bare trenger et sett med grunnleggende verktøy til det daglige, enkle vedlikeholdet i hjemmet.

Saging, boring, skruing og sliping effektivt og problemfritt
Det er én spesifikk detalj som gjør at elektroverktøyene våre skiller seg ut, og det er at spenningen er på hele 24 volt. De fleste av Greenworks' konkurrenter tilbyr en spenning på 18 V - så vi skaper muligheten for en helt annen type kraft i våre verktøy. I tillegg til den kraftige ytelsen kan du også regne med lav vekt og økt bevegelsesfrihet takket være den batteridrevne konstruksjonen. Nå trenger du ikke lenger å tilpasse arbeidsplassen etter hvor nærmeste stikkontakt er, og du trenger heller ikke å begrense bevegelsene dine på grunn av en klumpete ledning. Det betyr at du kan ha arbeidsplassen din hvor du vil! Sag opp planker til trehytta i hagen, eller bygg et utebord til ungene i den solfylte hagen om sommeren. Det er livskvalitet!

Spar penger og arbeid lenger med batteridrift
Våre avanserte 24 V litium-ion-batterier har høy ytelse til tross for sin kompakte størrelse. Batterisystemet gjør det også mulig å bruke samme batteri til flere verktøy i samme serie. Det betyr at hvis du allerede har et batteridrevet verktøy fra Greenworks 24V-serien, kan du spare mye penger ved å slippe å kjøpe et nytt batteri til det nye verktøyet. Du kan ganske enkelt ta ut batteriet fra det ene verktøyet og sette det inn i det nye. Siden motorene på alle verktøyene er børsteløse, får du også lengre driftstid og levetid enn med børstede varianter. I tillegg er flere av verktøyene våre utstyrt med praktiske LED-lys som lyser opp arbeidsområdet ditt.

Tekniske detaljer
  • Motortype: Børstet
  • Systemspenning: 24V
  • Vekt: 0,0 kg


Vis mer
Varemerke Greenworks