Ventilasjonsrør

Ventilasjonsrør fra Byggmax. Raskt, enkelt og billig. Prosedyren er enkel og du kan koble sammen rørelementene uten annet verktøy enn hendene dine. Det fleksible kanalsystemet er laget av galvanisert metall, som festes med metallskruer eller blindnit. Unngå for mange rørbøy.

Koble sammen ventilasjonsrøret med hendene
Det er gøy å koble ventilasjonsrør når du kan gjøre det hjemme helt på egenhånd. Det fleksible kanalsystemet er laget av galvanisert metall for maksimal ventilasjon til ventilen. Du kan koble sammen de forskjellige rørelementer, kanallengder, bøyer, muffer, nippel, overganger, med hendene! Spirorør med en diameter på 100 mm bøyes 90 grader. Bøyens nippelmål i begge ender passer godt inn i spirorøret. Med tetningslister i begge ender av bøyen får du den tetteste koblingen. Kobler du derimot flere rørelementer med tetningslister i endene, brukes en muff med samme diameter som spirorøret. Skjøtene låser du med metallskruer eller blindnit. Bruker du blindnit trenger du tre niter jevnt rundt røret. Kanalsystemet kalles nettopp spiro etter den første maskinen som spiralfalset rør.

Å "gjøre det selv"
Det å "gjøre det selv" behøver ikke nødvendigvis være en stor utfordring. Ved hjelp og veiledning fra Byggmax har du mulighet til å få gjennomført akkurat de prosjektene du har tenkt så lenge på å få gjort. Har du for eksempel lenge hatt planer om å utbedre det elektriske anlegget på kontoret hjemme, får du tak i el-kabler hos Byggmax samt tilhørende veiledning for hvordan du skal gå frem for å montere disse. Dersom det i tillegg fort kan bli dårlig luft på kontoret, kan det være fornuftig å installere nye ventilasjonsrør, også disse får du selvsagt også hos Byggmax.

Ventilasjonsrør kjøper du billig hos Byggmax!
Byggmax heier på deg som vil koble opp sitt eget ventilasjonsrør. Med den beste ekspertisen, alle elementer du trenger og gunstige priser er du klar til å montere!

18 Produkter

 1. SPIRORØR 160MM 2M
  Varmforsinket stålplate
  SPIRORØR 160MM 2M
  Pris fra
  319   kr /stk
 2. SPIRORØR TAKHETTE 160MM
  Varmforsinket stålplate
  SPIRORØR TAKHETTE 160MM
  Pris fra
  349   kr /stk
 3. SPIRORØR BEND 160-45
  Varmforsinket stålplate
  SPIRORØR BEND 160-45
  Pris fra
  219   kr /stk
 4. Dimensjonsendring
  150 mm til 125 mm, varmforsinket stålplate
  Dimensjonsendring
  Pris fra
  128   kr /stk
 5. SPIRORØR STENGESPJELD 160MM
  160 mm
  SPIRORØR STENGESPJELD 160MM
  Pris fra
  499   kr /stk
 6. Dimensjonsendring
  160 mm til 125 mm, varmforsinket stålplate
  Dimensjonsendring
  Pris fra
  128   kr /stk
 7. Dimensjonsendring
  125 mm til 100 mm, varmforsinket stålplate
  Dimensjonsendring
  Pris fra
  109   kr /stk
 8. Dimensjonsendring
  160 mm til 100 mm, varmforsinket stålplate
  Dimensjonsendring
  Pris fra
  119   kr /stk
 9. SPIRORØR BEND 160-30
  Varmforsinket stålplate
  SPIRORØR BEND 160-30
  Pris fra
  199   kr /stk

18 Produkter